Új kávéfőzőt kellett venni az egyik vendégházba, tönkrement a régi

A barátnőméknek van egy vendégházuk. Mielőtt Ő belevont volna a vendéglátásban dolgozók mindennapi problémáiba, nem gondoltam, hogy ennyi gond lehet egy vendégházzal. Persze, egyértelmű, hogyha tönkremegy valami, akkor azt ki kell cserélni, vagy ha valahol dugulás van, akkor azt neki kellene intéznie, de azt nem gondoltam, hogy annyira sok energiát és időt elvenne ez az életéből. Pedig, mint kiderült, nagyon sok gond szokott lenni a vendégházakkal.

Mindig elromlik valami, mindig kell valami plusz a vendégeknek, mindig van valami probléma, amire neki kellene megoldást találnia. És mostanában egyre többször von be engem is ezekbe a problémákba, mert tudja, hogy sok mindenhez értek és rám számíthat ezekben a helyzetekben.

Vettem már nekik zuhanyfejet, segítettem nekik a törött csempékkel kapcsolatban, a napokban pedig egy elromlott kávéfőző helyett kellett egy újat szereznem.

Mivel nagyon szeretek kávézni, nagyon testhezálló feladatnak éreztem a kávéfőző vásárlást.

Meg amúgy is, volt már jó pár kávéfőzőm, nekem is többször romlottak már el, nálam a nagy aranyszabály ez: Kávéfőző vásárlás – BestMarkt .

A bestmarkt.hu egy olyan online áruház, ahol szerintem mindent lehet kapni. Nagyon sok terméket árulnak, mindenféle kategóriában lehet náluk keresgélni. Ha bentre, ha kintre akarunk valamilyen gépet venni, akkor is jó választás lehet.

Kávéfőzők terén pedig mondhatni, hogy a BestMarkt a király. Rengeteg gépet lehet ugyanis itt venni Nagyon sok kávéfőző van.

Az első dolgom azvolt, hogy alaposan kikérdeztem a barátnőmet, hogy milyen kávéfőzőt szeretne.

Végül is neki fontos volt, hogy meg tudja darálni a kávébabot, hogy valami nagyobb kávéfőző legyen, hogy sok víz férjen bele és több kávét is le tudjon főzni egyszerre. Az is fontos volt, hogy ne legyen bonyolult a használata, és tejhabosítő is legyen benne.

Megjegyeztem mindent, amit mondott, majd el is kezdtem keresni a rengeteg kávéfőző között, amíg sikeresen meg nem találtam azt a modellt, ami minden kérésének eleget fog tenni és a megadott keretbe is bele fog férni.

Azért is szererek innen vásárolni, mert olcsón szállítanak, ráadásul bárhova az országban. Itt van garancia a termékekre, van saját szervizük, mindig minden tökéletes állapotban érkezett.

Itt lehet értékcsökkentett termékeket is venni, szóval ha valaki használtan szeretne vásárolni, vagy nem érdekli, ha egy kicsit sérült valaminek a doboza, akkor a bolti alapárnál jóval olcsóbban tud hozzájutni majdnem-, vagy egészen teljes értékű termékekhez. Szerintem ez egy nagyon jó kezdeményezés. Nagyon kevés webshopban láttam eddig ilyet.

Igaz, most egy teljesen új kávéfőzőt vettem, de volt már példa arra, hogy valami hirtelen elromlott, nem volt egyből pénzem teljesen újat venni, ezért innen, az értékcsökkentett termékek közül választottam. Szeretek innen vásárolni, a barátnőm vendégházába rendelt kávéfőzőt is hamar megkaptam, tökéletesen működik is.