Egy számítógép szerviz, ami megmentette a nyaralást

Sajnos én is egy vagyok azon emberek közül, akiknek nehezükre esik kiszakadni az internet világából. El sem tudom képzelni, milyen lenne, ha a számítógépem nélkül kellene élnem. Mindenem azon van. Még nyaraláskor sem tudom otthon hagyni, hiszen rajta vannak a filmek, a zenék és az emlékek, amikkel színesebbé tehetem az utazást, akár az autóban. Nemrég is egy ilyen utazásra készültünk párommal, és természetesen a laptopom és a töltője a listám elején szerepelt, hogy ne felejtsem el eltenni. És másfél héttel az indulás előtt elromlott a laptop! A sírás kerülgetett, ha lehetek őszinte. Az egész életem a laptopon van, és nem is nagyon van most arra lehetőségem, hogy újat vegyek.  

Úgyhogy nekiálltunk pc szerelőket keresni az interneten, akik vállalnak sürgős eseteket. Az egyik, amelyik opció szembejött velünk, az a PCMENTOR számítógép szerviz volt. Az oldaluk alapján nagyon szimpatikusak voltak, ezért azt mondtuk, másnap fel is keressük őket. Mi a pesti üzletükbe mentünk, mert ez volt közelebb hozzánk, de Budán is van üzletük, és házhoz is mennek, ha szükség van rá. Tisztában voltunk azzal, hogy a sürgős eset felárral jár, de még így sem volt az, hogy a fél vesénket el kellett volna adnunk a javítás miatt, és a nyaralást sem kellett lefújnunk.   

A dolgozók nagyon nyugodtan kezelték, hogy én úgy pánikoltam, mintha a gyermekemet készülnének műteni, és világosan elmagyarázták, mi is fog történni, valamint, hogy mit kell helyrehozniuk. Párom arról kérdezett, hogy ha ki kell cserélni valamit, akkor abban tudnak-e segíteni, vagy azt is nekünk kell megoldani, ami elég nehéz lett volna, mivel egyikünk sem ért nagyon ehhez. A PCMENTOR csapata azonban megnyugtatott minket, hogy abban is tudnak segíteni, mivel rengeteg gyártóval kapcsolatban állnak, de erre nem lesz szükség a mi esetünkben. Mondták, hogy legkésőbb egy hét múlva mehetünk a gépért, de majd értesítenek, ha korábban elkészülnek vele.

Valóban, pár nap múlva érkezett a hívás, hogy mehetünk a laptopomért, én pedig majdnem örömtáncot jártam odafelé menet. Mondták, hogy sikeresen megcsinálták, elvileg nem lehet mostantól semmi baj vele, de ha mégis történne valami, akkor egy évig garanciális a gép, nyugodtan vigyük vissza hozzájuk. Én ezzel a mondattal átléptem a nirvána kapuit, és a gépemet úgy öleltem magamhoz, mintha legdrágább érték lenne a Földön. Mikor először ránéztem a PCMENTOR számítógép szerviz weboldalára, azt hittem, hogy túloznak a több mint tízezer elégedett ügyféllel, de ha mindenkivel olyan kedvesen és profin bánnak, mint velünk, akkor nem csoda, hogy ennyien szeretik őket! Mi is teljes mértékben elégedettek vagyunk, csak ajánlani tudjuk őket! Őszintén mondom, megmentették számomra a nyaralást a gyors és precíz munkájukkal!

Úgyhogy ha valakinek egy igazán jó számítógép szervizre van szüksége, akkor bátran ajánlom a PCMENTOR csapatát, mert remek munkát végeztek, és pont időben ahhoz, hogy nyugodtan vihessem magammal a laptopom, akár a világ végére is.