Hétvége rózsaszínben

Turistaházat vezetek, a vendéglátásban dolgozom már majdnem két évtizede, sokszor elhiszem, hogy nekem már nem lehet újat mutatni. Aztán jön egy újabb messziről jött ember, egy újabb társaság, akik nemcsak a dumáikkal, de a történeteikkel is beírják magukat az eszembe, olykor pedig a szívembe.

A turistaházunkban nemcsak túrázók szoktak megszállni. Mivel csodálatos a panoráma, és vannak extra szolgáltatásaink is, ezért szeretnek fiatalok, nagyobb baráti társaságok is jönni ide hétvégékre, hosszú hétvégékre, kiereszteni a gőzt, szórakozni, értitek. Ha nagyobb társaság jön, akkor általában kizárólagosságot kérnek, de ha ők nem, akkor én kérem ezt, és teszem meg a szükséges lépéseket. Nem olyan óriási ez a ház, hogy itt zavartalanul tudjon bárki egy túra után pihenni, miközben mások szórakozni, inni szeretnének. Ami az extra szolgáltatásokat illeti, van például jakuzzink, remek konyhánk, svédasztalos reggelink, illetve vezetett túráink. Akik nem gyakorlott kirándulók, hanem csak pihenni jönnek ide, gyakran élnek a lehetőséggel, hogy biztonságosan valaki végigvezesse őket egy rövidebb körtúrán a hegyen, aminek az oldalában fekszik a ház.

Ahogy említettem, a fiatal baráti társaságok nem ritkák. Olyannal viszont, ami pár hónapja megesett, még nem találkoztunk. Kicsit felkészületlenül is ért minket. Egy lánybúcsús csapat bérelte ki mind az összes szobánkat!

Remek, stramm csajok voltak, már mikor megérkeztek láttam rajtuk, hogy egy belevaló, vagány csapat érkezett. Elmondtam nekik minden szükséges dolgot, amit ilyenkor elszoktam, majd vissza is vonultam, és jeleztem nekik, hogy a vacsora és minden más, amit kértek, este hétre készen lesznek.

A vacsorához pontosan érkező lányok aztán impozáns jelenség voltak: mindannyian pink hacukában vágtattak le a lépcsőn! Nem hazudok, tetőtől talpig pinkben. Annyira szürreális volt az egész, hogy nem hittem a szememnek. Nagyon jó kedvük volt, igazán vidám látványt nyújtottak. Elterveztem, hogy utánajárok ennek a pink dolognak, bár az este elején semmiképpen sem akartam rákérdezni.

Ahogy már elkezdtek inni a csajok, azért puhatolóztam. Kiderült, hogy a menyasszony kedvenc színe a rózsaszín, a barátnői viszont nem különösebben szeretik. Tinikorukban mindig azzal nyúzta őket, hogy öltözzenek össze a gimiben, és legyenek pinkben mindannyian, mint a filmekben. Ez persze soha nem jött össze, a lányok nem álltak bele egy ilyen őrült ötletbe. Most azonban, hogy eljött a barátnőjük esküvője, illetve először a lánybúcsú, úgy döntöttek, meglepik egy ilyen kis csajos sleep over bulival nálunk, és tetőtől talpig pinkbe öltöznek a kedvéért. Az egyik, viszonylag józanabb lánnyal beszélgetve megtudtam, hogy az egyen pólójuk a LOLmarkt.hu – Vicces póló webshop – ról van. Nagyon jópofa volt, úgyhogy fel is írtam magamnak későbbre.

Meg is néztem magamnak, hogy mi is pontosan ez a LOLmarkt.hu – Vicces póló webshop. Tulajdonképpen egy egyedi pólókkal és egyedi ajándéktárgyakkal foglalkozó cég, ahol vicces mintákat és szövegeket, vagy akár saját tervezésű dolgokat is lehet a pólókra és miegymásra nyomtatni. Ez nagyon hasznos lehet, hiszen egy jó pólónak vagy pulcsinak mindenki örül, ha meg még egyedi is, szerintem telitalálat! Elmentettem a könyvjelzőim közé, mert szerintem a férjemnek a következő szülinapjára innen fogok rendelni valamit. Aztán, mivel 10.000 forint felett ingyenes a kiszállítás, lehet, hogy akkor már magamnak is beszerzek valami vicces vagy cuki darabot. Az is lehet, hogy a vendégház egész személyzete kaphatna valami egyedit, a vendégház logójával!

LOLmarkt.hu - Vicces póló webshop

Örülök, hogy jöttek ezek a csajok a múltkor, mert nagyon vidám lett tőlük a hétvégém, ez a jó ötlet meg aztán a hab a tortán!