Inkább a cégemre áldozok, mint utazáskor a lakhatásra

Engem aztán nem lehet lenyűgözni a fancy hotelszobákkal, de nem ám! Sokkal jobban kedvelem a természetközeli, egyszerű, mindenféle hivalkodástól mentes szállásokat. Például egy turistaház vagy faház sokkal inkább az én stílusom! Például nemrég jártunk egy esküvőn a feleségemmel, ahol egy nagyon nagy placcon, hazánk egyik legszebb vidékén volt a lagzi, és pontosan ilyen kis egyszerű házacskákban volt a szállásunk, amilyet az előző mondatomban említettem. Egyszerű volt, de mégis nagyszerű – minden megvolt benne, amire abban a két éjszakában szükségünk volt! Szívesen ellátogatnék ide máskor is, ugyanis a környéken nagyon jó túrákat lehetett volna tenni, de most nyilván nem ilyen céllal mentünk oda. Szerintem ez az a program, ami igazán feltölti az embert… Legalábbis engem biztosan. Én ezt hozom otthonról.

Amit viszont nem hozok otthonról, de mégis szükségem lett rá, az a cégalapítással kapcsolatos ismeretcsomag – ennek elsajátítására nagy szerencsémre azonban hamar segítséget találtam, nem más, mint a topcegalapitas.eu képében. Ez a weboldal több különböző szolgáltatást mutat be és kínál is egyben: felvonultat például cégalapítási lehetőséget (bt. és kft. alapítása), cégmódosítást, valamint székhelyszolgáltatást Budapesten és Újlengyel településen.

Nagyon örültem, amikor rátaláltam erre a weboldalra, igazából a véletlennek köszönhetem, hogy a találatok idevezettek. Arra kerestem rá, hogy mi a cégalapítás menete részletesen, de azt nem is gondoltam előtte, hogy nem csak erre a kérdésre fogok választ kapni, hanem sokkal többre. Egy igazán professzionális site-tal állunk ugyanis szemben, akik láthatóan elkötelezték magukat a hiteles tájékoztatás mellett. Nagyon tetszik az, amikor egy cég nem csak a szolgáltatásait mutatja be, de nem rest edukálni ahhoz, hogy a lehető legjobb döntést hozza meg az ügyfél. Ez a topcegalapitas.eu címen elérhető cégre teljes mértékben igaz. Azt korábban nem gondoltam volna, hogy ha minden előzetes feltétel megvan, azaz elindult a cégalapítás menete, maga a véglegesítés és az üzlet tényleges nyélbe ütése ilyen gyorsan megvan! A mai napig úgy vagyok vele, hogy nagyon megérte aznap a cégalapítás menete után “érdeklődnöm” a keresőtől, ugyanis ha nem teszem meg, lehet, nem találtam volna rá a cégre!

cégalapítás menete

Akár ingyen is elérhető a cégalapítás az oldalon, ez nem vicc! Saját telephely esetén ugyan költséggel jár, de budapesti és újlengyeli székhelyszolgáltatással kombinálva ingyenesen érhető el. Részletesen bemutatja az oldal a különböző csomagajánlatokat, amelyek olyan szolgáltatásokat foglalnak magukban, mint például a cégbíróság előtti jogi képviselet, az aláírásminták vagy akár a teljes körű székhelykezelés. Csak rajtad áll, melyiket választod, de igazán rossz döntés nincs! A szakemberek azonban segíteni tudnak neked abban, hogy megtaláld, melyik a rád szabott, lehető legjobb megoldás.