Az elveszett kardigán esete a vendégházban

Már egy hete csak ruhákat rendelünk barátnőmmel. Talált egy frappáns online butikot, ami teljesen magával ragadta, mondván „Ez teljesen ÉN vagyok!”. Már végigmentünk sok terméken a kabátoktól kezdve a sport ruházatig, a fürdőruhákon át a szoknyákig mindenen. Most éppen a kardigán női színeit nézzük, mert nálunk vannak fiús színek, lányos színek és női színek. Egy kardigánnak nyilván női színűnek kell lennie, mert már fogalmam sincs miért. A lényeg, hogy rendelni kell olyat is.

Az egész úgy kezdődött, hogy kiruccantunk egy hosszúhétvégére a hegyekbe. Ez az ötlet úgy jött, hogy a kirándulást megelőző hétvégén épp a kedvenc retro fiúcsapatunkat hallgattuk, akik arról énekelnek, hogy mi történik, ha a hétvégén felmennek a hegyekbe… Ezen a dalszövegen felbuzdulva mentünk fel mi is és egy nagyon kis takaros vendégházba sikerült megszállni. Idillikus volt az egész mindaddig, amíg a második nap estéjére arra értünk vissza, hogy a szállásunk ki volt fosztva. Sajnos nem zártuk be az ajtót, mert a helyiek nagyon barátságosak voltak és a fene se gondolta, hogy a semmi közepén ilyesmi megtörténhet, de Sajnos megtörtént. Amikor panaszt tettünk ez ügyben csalódottan mondták, hogy igen, erre már volt példa, mert egy bolond erdőlakó portyázik mindig erre és úgy kell őt elkergetni, szóval már rég a ruháinkat hordhatja.

Megdöbbenten álltunk a dolog előtt, szerencsére a ruhákon és egy két apróságon kívül, nem tűnt el semmi pótolhatatlan, de sajnos így hamarabb haza kellett utaznunk.

Ez a történet váltotta ki barátnőmből a vásárlási kényszert, hisz 3 napi ruhája eltűnt, igaz, hogy legalább 2 hónapig tudna tiszta ruhába járni, de nem szabad ezt a témát feszegetni. A lényeg, hogy most boldog, mert olyan ruhadarabokat tud rendelni, amitől könny keletkezik a szemében, ezt az örömöt pedig nem szeretném elvenni tőle semmi pénzért!

Mellesleg, meg elég kedves kis oldal valóban ahonnan rendel, kifejezetten tetszik, hogy sok hasznos információt, világosan és érthetően tüntetnek fel. A képek, amik bemutatják a darabot pedig egyedi képek, ”hétköznapi” modellekkel, amik szerintem még barátságosabbá teszik az oldalt és elérhetőbbé hozzák a ruhákat.

Remélem, nemsokára már befejezi ezt az ipari mennyiségű ruharendelést, mert félek, hogy nem marad több hely a lakásban.