Könyvesbolt és fotópapírok

A férjemmel egy könyvesboltban ismerkedtünk meg még fiatalságunk hajnalán. Ez imponált mind én mind a férjem esetében, hiszen osztoztunk a könyvek iránti szeretetben és szenvedélyben. Az volt az egyik kedvenc randiprogramunk anno, hogy közösen jártuk a könyvesboltokat és az antikváriumokat kincsek után kutatva. Mármint ezek nekünk valóban kincsek voltak, még ha mások nem is értették, hogy tudunk ilyen szenvedélyesen rajongani a könyvek iránt. Ekkor eldöntöttük, hogy egyszer megnyitjuk az első saját könyvesboltunkat, és abból fogjuk megkeresni a mindennapi kenyerünket, amit ott eladunk.

Szerencsére ez nem csak vágyálom maradt, hanem meg is valósult. Könyvesboltot nyitottunk, és ráadásként fotó előhívással is foglalkoztunk. Ez abból az indíttatásból történt, hogy mi magunk mindig mérgelődtünk, hogy nem találunk olyan megfelelő fotópapír csomagokat, amikre nyomtatva a képeket, olyan minőséget kapnánk, amit mi magunknak is el tudnánk képzelni. Szerencsére találtunk egy olyan weboldalt, ahonnan tudtunk rendelni olyan fotópapírt, amilyet mi szerettünk volna.

Mikor megláttuk, első és legfontosabb lépés volt elolvasni azt a típust, amelyhez illett ez a papír. A következőket olvashattuk: tintasugaras nyomtatókhoz, matt, kizárólag pigmentált tintához használható. Ezzel nem is volt semmi probléma, mert ennek a kritériumnak megfelelt a mi saját eszközünk. A/3-as papírméretű volt, és egy csomagban 50 db lap volt található.

Már csak a kiszállítás érdekelt minket, hiszen ez sem volt utolsó szempont. Mivel a vásárlóink gyakran keresik a termékeinket, főleg a fotópapírokat, valami konkrétat kellett nekik mondani. Azt olvastuk, hogy a kiszállítás 1 és 4 munkanap között szokott lenni, általában reggel 8 és délután 5 között. Persze, ha valaki ettől nagyon eltérő időben dolgozik, akkor azt a futárszolgálat figyelembe szokta venni. Bár nincsenek ehhez kötve, mégis szoktak erre figyelni, hiszen ők is tisztában vannak vele, hogy ahányan vagyunk, annyiféle beosztásban dolgozunk.

Elég gyorsan megkaptuk a megrendelést, úgyhogy teljesen meg voltunk elégedve a választott szolgáltatással. Valószínűleg nem ez volt az utolsó rendelésünk a weboldalról, hiszen elég jó tapasztalatokat tudtunk szerezni!