Milyen egy jó legénybúcsú egy vendéglátásban dolgozónak?

Az egyik kollégánk megházasodik. Mi mind nagyon jóban vagyunk egymással, szinte családtagként tekintünk egymásra, ezért nem is igazán volt kérdéses, hogy mi is beszállunk a legénybúcsúja szervezésébe.

De mikor egy olyan ember legénybúcsúját igyekszel megszervezni, aki amúgy is a vendéglátásban dolgozik, sokkal körültekintőbbnek kell lenned, mert minden kis trükkjét ismeri a vendéglátósoknak. A mi vendégházunkban is nem egy legénybúcsú volt már, így arra is figyelni kellett, hogy a lehető legegyedibb legyen.

Biztos vagyok benne, hogy bárminek örült volna, amit mi csináltunk volna neki, de szerettük volna, ha tényleg különleges, életre szóló élményekkel tért volna haza.

Sokan azt hiszik, ahhoz, hogy egy legénybúcsú igazán extra és emlékezetes legyen, külföldre kell menni, pedig ez nem így van.

A balatonpro.hu/legenybucsu/ oldalon találtunk rá az egyik legjobb ötletre. Amikor rákerestünk a legénybúcsúra, akkor jött ki ez a találat. Itt minden megvan ahhoz, hogy felejthetetlen legyen az éjszaka. A legnagyobb tavunk, a Balaton lesz ugyanis a legénybúcsú helyszíne, ami biztosan nagyon különlegessé fogja tenni az egészet, ugyanis ez a kollégánk itt ismerkedett meg a barátnőjével, ezért kifejezetten a környéken kerestünk, de nem sejtettem volna, hogy ilyen jó ajánlatot tudunk majd találni.

Itt ugyanis egy hajón lehet ünnepelni, ahol mind együtt tudjuk irányítani, megtanuljuk, hogyan működik a vitorlás, miközben jókat szórakozunk és persze iszunk, mert ingyen alkohol jár a hajókázáshoz.

Több időintervallumból lehet választani, mi egy 2 órás kirándulást választottunk, ami szerintem a legénybúcsú legjobb része lesz. Persze szerveztünk ebédet, kocsmatúrát, estére pedig bulit is, mert a hajókázás mellé party belépőket is kapunk, így ezzel már nem kell foglalkoznunk.

Még messze van a jeles esemény, de már nagyon várom, biztosan nagyon jó lesz, csak nagyon jó értékeléseket olvastam erről az oldalról és a programjaikról!

Lassan talán izgatottabb vagyok, mint a vőlegény, de nem tehetek róla, nagyon jól hangzik ez a vitorlás kirándulás és mindig is szerettem hajókázni, nagyon örülök, hogy most a kollégáim, a fogadott családom társaságában mehetek és élvezhetem a Balatont. Remélem, hogy jó idő lesz, de azt hiszem, hogy láttam, hogyha rossz az idő, akkor is van egy alternatív megoldás a bulizásra.

De a legjobb az lenne, ha meleg lenne és strandolni is tudnánk a vízben! Úgy lenne az igazi. Már mind nagyon várjuk, alig tudom eltitkolni a vőlegény elől, hogy hova visszük.