Ők bizony nem csak turisták a cégalapításban

Turistának lenni mindig egy olyan érzés, amit lehetőleg próbál elkerülni az ember. Hiszen mikor a saját városunkba érkeznek turisták, általában nem örülünk nekik. Nem is tudom mi az, ami ennyire zavar mindenkit. Talán az, hogy a külső szemlélő számára egy turista nagyon megvezethetőnek tűnik. Mindenki ismeri a saját városán belül, hogy mik azok a helyek, amik teljes lehúzások és csak a turistáknak készülnek.

Ettől függetlenül én úgy gondolom, hogy erőt is tudunk meríteni abból a rácsodálkozásból, ami a turistákat jellemzi. Annyi megszokott hely van, ami új megvilágításba kerül egy olyan ember által, aki sosem látta még. Én is így vettem észre, hogy a városomban mennyi különleges dolog van, amiket én alapnak vettem. Szóval néha mi is tanulhatunk a turistáktól, bármilyen furcsán is hangzik ez a gondolat.

Az egyik héten például pont ez a rácsodálkozás adott egy ötletet arra, hogy meg kéne alapítanom a saját cégemet. Hosszú évek óta már bennem volt ez a gondolat, de a Gross Office előtt esélyem sem lett volna nekikezdeni. A fő bajom az volt, hogy nem tudtam, hogy milyen lépéseken kell végigmennem ahhoz, hogy megvalósuljon egy többszemélyes kft alapítása. Milyen szerencse, hogy elkezdtem keresgélni a témában az interneten és véletlenü rábukkantam a Gross Office oldalára.

Az oldalra belépve rögtön azt fogjuk tapasztalni, hogy az igényes kialakítás révén azonnal megtalálhatjuk azokat a részlegeket, amik minket érdekelnek. A többszemélyes kft alapítása mellett még rengeteg más tájékoztató is elérhető az oldalon. Ezeket teljesen ingyenesen nézhetjük át, ami nagyon szimpatikus volt. Hiszen ebből is az jött le, hogy a Gross Office számára az a fontos, hogy a leendő ügyfél a lehető legjobban fel legyen készülve az adott témával és tisztában legyen azzal, hogy milyen lehetőségei vannak.

Nem kellett tehát sokat keresgélnem, mire rábukkantam a többszemélyes kft alapítása menüpontra. Egy hosszú, de érdekes szöveg fogadott, ami ráadásul úgy volt megfogalmazva, hogy még számomra is könnyen érthető volt. A többszemélyes kft alapítása kapcsán rengeteg dologra oda kell figyelnünk, hiszen a jogszabályok évről-évre változnak. A Gross Office csapata azonban mindig naprakész segítséget tud biztosítani nekünk.

Rengeteg olyan dologról olvastam, ami idáig nagyon homályosan élt csak a fejemben. Megtudtam például, hogy mi a különbség kft és bt között, illetve azt is megérthettem, hogy miért is jó ötlet a többszemélyes kft alapítása. Az ember mindig azt gondolja, hogy a pénz és a szakértelem miatt egy cég alapítása számára elérhetetlen dolog. A Gross Office azonban megmutatta nekem, hogy elég csak egy ötlet és mögöttünk egy jó csapat, az álmaink pedig karnyújtásnyira lesznek.

Ha pedig mindent náluk szeretnénk elintézni, akkor még székhelyszolgáltatást is igényelhetünk tőlük. Ez egy olyan pont, amire minden cégnek szüksége lesz, akkor pedig már én szívesen bízom ezt is a Gross Office-ra. Elvégzik helyettünk az összes adminisztrációt, ami egy székhellyel jár és biztosítanak arról, hogy mindig naprakészek leszünk, jöjjön bármilyen ellenőrzés. Ha pedig már a turistáskodásnál tartottunk: az övék egy olyan lehetőség, ami által a főváros legszebb pontjain is lehet székhelycímünk.

Ennél jobb ajánlatot el sem tudtam volna képzelni, úgyhogy gyorsan fel is kerestem őket. Volt azért még pár kérdésem, de ezekere is készségesen válaszoltak. Megbeszéltünk egy időpontot, a többszemélyes kft alapítása pedig nemsokára valósággá vált. Azóta sem lehet panaszom az irányukban és másoknak is ajánlom őket, akik hasonló ambíciókkal rendelkeznek.