Dupla áldás, iker babakocsi

Mióta megszülettek az ikrek, most voltunk először nyaralni. Már nagyon vágytunk rá, mert nagyon nehéz és kimerítő időszakon vagyunk túl, nem könnyű egy gyerekkel sem, na de kettővel, az élet néha kész horror.

 

Mikor megtudtuk, hogy duplán részesülünk az égi áldásból, még nem sejtettük, hogy ez mivel jár, és nagyon boldogok voltunk. Most is azok vagyunk persze, csak kicsit elfáradtunk ebben a nagy boldogságban, és nagyon nagy igényünk lenne egy kis pihenésre, és kikapcsolódásra. Na, persze azt tudomásul kell venni, hogy attól, hogy elutazunk, még nem lesz könnyebb a gyerekekkel, mert teendő ugyan annyi van velük vidéken is, mint ha itthon maradunk, ezért különleges praktikákat kellett bevetnünk. Először is a legnagyobb bomba dinamit eszközünkkel kezdtük, elvittük magunkkal a két nagymamát. Ők amennyi terhet csak tudnak, levesznek a vállunkról, és még örülnek is neki, hogy az unokákkal lehetnek, ráadásul nem is kell összeveszniük, hogy melyiküknél legyen a gyerek, mert ugyebár kettő van belőle. Ennek köszönhetően nagy a béke a két mama között, és nagyon jól viszik a feladatokat, viszonylag ritkán van bonyodalom, vagy vita közöttük, de az is teljesen normális, nagymamák közötti civakodásnak minősíthető.

 

A második, óriási segítségünk a Dorjan Danny Sport ikerbabakocsi, amit a babakocsik.hu weboldalról rendeltünk, még mielőtt a lányok megszülettek. Na, ez az a dolog, ami nélkül egészen biztosan nem bírnánk a strapát és már összeomlottunk volna, ezért nagyon hálásak vagyunk, hogy ez a szerkezet létezik. Egyébként, ezen a weboldalon, iker babakocsik egész hada várja az érdeklődőket, nagyszerű minőségben és tökéletes kivitelben, ahogy annak lennie kell. A mi választásunk azért esett erre a kocsira, mert nagyon szép a piros a szürke betétekkel, amik ráadásuk öko-bőrből készültek, így nagyon környezettudatos is a megoldás azon kívül, hogy elképesztően dekoratív. A szépségénél meg csak a praktikusságát szeretjük jobban, ugyan is nem csak sima babakocsikról van szó, hanem egy komplex szerkezetről, ami baby hordozó, autós ülés, és babakocsi egyben. Egyszerűen zseniális. Az ülő részeket mind a két irányban lehet rögzíteni, ez azért is nagyon fontos, mert az én gyerekeim csak úgy vannak nyugodtan, ha menetiránnyal ellentétesen vannak, fordítva valahogy nem tudják elviselni.iker babakocsik

 

Aki találkozott már iker babakocsival, tudhatja, hogy nem egy kicsi darab, funkciójából adódóan nem is lehet az, hiszen két gyereknek kell benne elférni, de ez mégis nagyon könnyen irányítható, mert az első kereke bolygóra állítható, így minden manőver tökéletesen kivitelezhető vele. És amellett, hogy nagyon szép és szuper praktikus, még nagyon biztonságos is, 5 pontos biztonsági övvel vannak rögzítve benne a gyerkőcök, hogy ki ne essenek.

 

Szóval, a két nagymamával és a babakocsival kiegészítve tökéletes kis csapatot alkotunk, és jól vesszük az akadályokat, és ebből adódóan a nyaralás fantasztikusan sikerült. Esküszöm, hogy még pihenni is tudtunk, pedig erre induláskor nem sok esélyt láttunk, de mégis így történt. És mivel a nagyik bevállalták az esti műszakokat, így arra is volt lehetőségünk, hogy 2 alkalommal elmenjünk egy-egy randevúra a párommal, ahol csak egymásra koncentráltunk, és minden szempontból feléleszthettük, mostanában a szülői létnek köszönhetően kissé elhanyagolt házasságunkat. Ez már annyira kellett nekünk, hogy nem is tudom elmondani. A fáradtság már lassan a végéhez közelítette a türelmünket, de ez a csodálatos egy hét feltöltött minket energiával, és most újult erővel állunk a hétköznapok előtt. Tutira jobb szülők leszünk majd ettől, így arra jutottunk, hogy ilyen alkalmakat legalább félévente be fogunk iktatni a békesség kedvéért. Mert így, hogy rendelkezésre áll a két nagyi, és a szuper, multi funkciós, pótolhatatlan babakocsi, nem állíthat minket olyan helyzet elé az élet egy nyaraláson sem, amit ne tudnánk megoldani.

 

Az már biztos, hogy nehéz feladat ikreket nevelni, főleg az elején. De ha majd kicsit nagyobbak lesznek, és tökéletesen elfoglalják egymást és szépen el tudnak egymással játszani, minden szülő, aki most sajnálkozik, minket fog majd a legjobban irigyelni.