Túra és Tamaris táska

A férjemmel elkezdtük az országos Kék Túrát, mert úgy gondoltuk, hogy az egy jó kihívás lehet, meg persze kizökkent a mindennapok mókuskerekéből is. Persze ahhoz, hogy az ember a Kék Túrát meg tudja csinálni, minden alkalommal kell valamilyen szállást foglalni. Hiszen több tíz kilométert nem lehet menni úgy, hogy nem alszunk sehol. Ilyenkor persze nem a luxus a lényeg, hanem hogy legyen egy fedett hely, ahol az ember álomra tudja a fejét hajtani. Éppen ezért mindig valamilyen olcsóbb turista vendégházban szoktunk szobát kivenni. A lényeg, hogy tiszta legyen és rendezett, a többi már csak plusz. Az egyik ilyen estén a férjemmel beszélgettünk szokás szerint mindenféléről. Mondtam neki, hogy olyan rossz, hogy nincsenek csinosabb táskáim, csak azok a sportosak, amiket túrázni szoktam vinni. Erre azt válaszolta, hogy mi sem egyszerűbb ennél, az egyik jó barátjának a felesége nemrég vásárolt egy szép Tamaris táskát az annataska.hu-ról. Úgy voltam vele, hogy egy próbát megér, úgyhogy már nyitottam is meg a mobilom böngészőjét, hogy megnézzem, miből is áll ez a weboldal.

Láttam, hogy a Tamaris táska, amit kinéztem, le van árazva az eredeti árához képest 20%-kal olcsóbbra. Ennek nagyon megörültem, hiszen, ha nem is olyan sokat, de legalább tudok spórolni. Láttam, hogy bal oldalt van egy szűrő, aminek segítségével lehet csökkenteni a találatok számát különböző szempontok alapján. Például szín vagy típus. Színben nem tudtam pontosan, milyet akarok, de a típus biztos válltáska kellett legyen, mert azokat sokkal jobban szeretem, mint a kézitáskákat. Ki is választottam egy különleges zöld színű válltáskát, és akkor láttam a termék alatt, hogy írták, hogy ha azt a terméket megvásároljuk, mennyi pontot kapunk. Ha már itt jártam, akkor szerettem volna utánaolvasni ennek a pontgyűjtő programnak.

Az annataska.hu-nak van egy hűségprogramja, amire érdemes regisztrálni több okból is kifolyólag. A vásárláskor a termék árának egy bizonyos százalékát megkapjuk jóváírva pontok formájában, amit aztán a következő vásárlás során fel lehet használni. Azt azonban érdemes észben tartani, hogy ezek a pontok csak bizonyos ideig használhatóak fel, nem örökre. A vásárlástól számított 180 nap a felhasználási idejük. Ha ezt a határidőt elmulasszuk, akkor sajnos nem fogjuk tudni felhasználni a hűségpontokat. Szerintem mindenképp érdemes kihasználni, ha az embernek van lehetősége. Pláne, ha tudja, hogy nagy valószínűséggel fog a jövőben még vásárolni az annataska.hu oldaláról. Kíváncsi voltam még, milyen módokon történhet meg a szállítás, hiszen a vásárlásnak a kiszállítás is egy sarkalatos pontja. Megtudtam, hogy lehet rendelni futárszolgálattal házhoz is a csomagunkat, de Pick Pack pontra is, akinek esetleg az lenne a kényelmesebb. Nekem a házhozszállítás a testhezálló, mert otthonról dolgozom. Így nekem nem okoz gondot, bármikor is jöjjön a futár. Viszont tudom azt is, hogy aki hagyományos munkarendben dolgozik, annak nem mindig a legjobb a házhozszállítás. Ha Pick Pack pontra rendelünk, akkor onnan akkor tudjuk felvenni a csomagunkat, amikor nekünk leginkább kényelmes, természetesen egy bizonyos határidőn belül. Nem kellett csalódnom az annataska.hu-ban, és a tőlük rendelt Tamaris táska is beváltotta a reményeimet, mert nagyon jó minőségű. Bízom benne, hogy még nagyon sokáig fogom tudni használni. De egy biztos, még pedig az, hogy ugyan ez volt az első, de nem az utolsó vásárlásom az annataska.hu oldaláról.