Még épp időben vettük észre, hogy rossz a fűtés

VízGázFűtésSzerelő24

Egy hűvösebb augusztusi éjszakának köszönhetően derült ki, hogy valami nincs rendben a turistaházunk fűtésével. Szerencsére nem volt annyira hűvös, így a nálunk lévő vendégeknek elég volt vastagabb paplant adni. Senkinek nem ment tehát tönkre a hétvégi pihenése. Nekünk viszont minél gyorsabban fűtésszerelőre volt szükségünk. Hiszen az őszi utószezonnak semmiképp sem indulhattunk neki rossz fűtéssel. Akkor azért már tényleg lehetnek hidegebb esték, amikor kellhet.

Úgy gondoltam, az őrjítő és sokáig eredménytelen internetes keresgélés helyett inkább körbekérdezek a hozzánk hasonlóan turistaház-tulajdonos ismerősök között. Régi barátunk, Lali ajánlotta a VízGázFűtésSzerelő24 oldalt.

Gyors és szakszerű segítség a fűtésszerelésben (is)

A linkre rákattintva egy olyan weboldalra jutunk, mely víz-, gáz- és fűtésszereléssel kapcsolatos munkákat vállal. Ezek mellett pedig dugulások megszüntetésében is kaphatunk tőlük segítséget, vagyis duguláselhárítást is vállalnak.

Ráadásul attól sem kell tartanunk, hogy nem végeznek jó munkát. A VízGázFűtésSzerelő24 ugyanis csak és kizárólag olyan szakemberekkel dolgozik, akik végzettséggel rendelkező valódi profik. Emellett pedig a legjobb módszereket, és több mint harminc éves szakmai tapasztalatot képesek mozgósítani problémáink megoldásának érdekében.

Az oldalon böngészve szimpatikus volt, hogy elolvashattam azt is, hogy a kiérkező szakember hivatalos számlát tud kiállítani, melyet szükség esetén gond nélkül elfogadnak a biztosítók is. Illetve megismerkedhettem a garancia feltételeivel is. Amik egyébként nagyon kedvezőek, ugyanis a VízGázFűtésSzerelő24 munkatársai vállalják, hogy az általuk elvégzett munkákat utólag fellépő hiba esetén kijavítják.

A A VízGázFűtésSzerelő24 igazán részletes weboldal

A VízGázFűtésSzerelő24 azzal nyert meg magának különösen, hogy amellett, hogy szolgáltatást közvetít, rengeteg pontosan leírt információt találhatunk rajta. Mivel nekem fűtésszerelésre volt szükségem, értelemszerűen a “Fűtésszerelés” aloldalon néztem körül jobban. Mondom, mit találtam.

Az oldalra kattintva először is újfent emlékeztetnek mindet arra, hogy a nap huszonnégy órájában elérhető telefonos diszpécser-szolgálatukat sürgős dolog esetén azonnal tárcsázhatjuk. A segítség pedig akár már egy órán belül megérkezhet hozzánk. Továbbá itt is láthatjuk, hogy a VízGázFűtésSzerelő24-vel jó kezekben vagyunk a több mint 30 éves szakmában szerzett tapasztalat miatt.

Ezen kívül megtudhatjuk, mi a különbség fűtésszerelő és gázkészülék szerelő között, ez pedig sokat segíthet abban, hogy milyen szakember kiküldését kérjük telefonáláskor. Nem mindegy ugyanis, hogy fűtésszerelő vagy gázkészülék szerelő érkezik-e hozzánk – tudtam meg az oldalról. Ugyanis abban az esetben, ha a hőt előállító készülék – vagyis például a kazán – a rossz, gázkészülék szerelőre van szükségünk. Viszont ha a kazán működik, de mégis hidegek maradnak a radiátorok, akkor a probléma megoldására egy fűtésszerelő lesz képes.

Aki nem érzi magát annyira profinak, hogy egyedül megállapítsa, mire lehet szüksége, annak sem kell aggódnia, ugyanis telefonálás közben minden kérdést feltesznek, amiből a szakértők el tudják dönteni, mi kell nekünk.

Ezen kívül részletes leírásokat találhatunk arról, hogy pontosan milyen munkákat vállalnak a VízGázFűtésSzerelő24 fűtésszerelő és gázkészülék szerelő szakemberei. Illetve tájékozódhatunk arról is, hogy milyen készülékekkel dolgoznak leginkább.

Terület és kapcsolatfelvétel

A VízGázFűtésSzerelő24 szakemberei Budapest és egész Pest megye területén állnak szolgálatunkra. Ha ellenőrizni szeretnénk, hogy a mi lakóhelyünk biztosan szerepel-e a listájukon. a weboldalon ezt is megtehetjük.

Ahogy korábban említettem, sürgős esetben a szükséges segítség akár egy órán belül – tehát szinte azonnal – kiérkezhet hozzánk. Azonban ha nem sürgős munkát szeretnénk elvégeztetni, hanem mondjuk valami hosszabb időt igénybe vevő dolog – pl. egy rendszer kiépítése, vagy több készülék cseréje – lenne, akkor egy egyszerű kapcsolatfelvételre lehetőséget adó felület kitöltésével ingyenes visszahívást, illetve e-mailes kapcsolatfelvétel is kérhetünk.

Szerintem hívom is őket. Hátha megoldódik a fűtésünk dolga még azelőtt, hogy valóban beköszöntenek a hidegebb esték.