Gyors segítség hétvégén is

Éppen egy hétvégi kiránduláson voltam a haverokkal, amikor hirtelen megijedtem valamitől, a telefonomat pedig nagy örömömre sikerült elejtenem. Hát természetesen be is tört a kijelzője, ami nagyon rossz hír volt, mivel másnap (hétfőn) vizsgáznom kellett online formában, viszont a laptopom is éppen az előtte való héten ment tönkre, és az még a szervizben leledzett sajnálatos módon. Úgy terveztem, hogy semmi baj, majd vizsgázok telefonról.

Az eset vasárnap délután 3 körül történt, én pedig biztos voltam benne, hogy ha rögtön el is indulok Budapestre haza, akkor sem fogok már nyitva lévő apple szervizet találni. Szerencsére az egyik barátom meghallotta a beszélgetésből, hogy apple szerviz, és azonnal ajánlotta is nekem az lcdfix.hu csapatát, ugyanis ő már volt náluk, és tudta, hogy hozzájuk nyyugodtan mehetek még vasárnap este 6 órakor is, mert még akkor is kicserélik a kijelzőmet, tekintve, hogy ezt egy óra alatt megoldják és vasárnap is este 7 óráig tartanak nyitva.

Én csak ámultam és bámultam az információk hallatán, mert álmomban sem gondoltam volna, hogy ilyen létezik. Gyorsan egy másik haver telóján le is csekkoltuk az lcdfix.hu oldalát.

Alig hittem a szememnek! Valóban már a kezdő oldalon is hirdetik, hogy a legtöbb javítást egy óra leforgása alatt véghez viszik. Nem is kellett nekem ennél több, gyorsan még a nyitvatartást is lecsekkoltam, és valóban, hétfőtől szombatig reggel 10 és este 9 között tartanak nyitva, vasárnap pedig reggel 10 órától este 7 óráig, ráadásul bejelentkezni sem szükséges hozzájuk előre. A kijelző csere részen ki is választottam, hogy iPhone-ról lenne szó, ezt megnyitva pedig még az árakat is láthattam a különböző típusokhoz rendelve. Szerencsére még árban is szuperek, így ezzel el is dőlt, hogy hova megyek.

Azon nyomban el is indultam Budapestre, célba vettem az Allee-t, hiszen itt helyezkedik el ez a fantasztikus szerviz.

Csak ajánlani tudom őket, keressétek az lcdfix.hu csapatát bátran, bármiről is legyen szó!