Online bababolt szülőknek, akik szeretnek megtakarítani

Amikor gyerek voltam, nem nagyon értettem, mire is szeretnének megtakarítani a szüleim. Nem láttam át a pénzügyeinket, nem tudtam, hogy milyen sokba kerülnek a tankönyvek, a ruhák, a hétvégi programok.

Akkor azt sem értettem, hogy miért siettünk mindig a boltba, amikor pelenka akció van, hiszen nem fogtam fel, hogy mennyi pelenkát használunk a kistestvérem miatt, és azt sem értettem igazán, miért is jelent olyan nagy megtakarítást az akciós pelenka vásárlás.

Akkor az olyan üzletek, mint a bababolt, számunkra teljesen elérhetetlennek tűntek. Ezekben a rendszerint kis butikokban minden sokkal drágább volt, mint a hipermarketekben, és rendszerint inkább a nagyobb bevásárlóközpontokat részesítettük előnyben.

Akkoriban számomra teljesen elképzelhetetlen volt, hogy egyszer majd online, számítógépen fogunk vásárolni, a szüleimnek pedig szerintem az volt az elképzelhetetlen, hogy lesz olyan bababolt, ami olcsóbb a hipermarketeknél is.

Amikor kicsi volt a testvérem, mindig az akciós pelenkákat vadászták a szüleim. Gondolom akkor is ez volt a program, mikor én voltam kisbaba.

Azóta nagyon sok minden változott, nem kell több boltot végig járni, nem kell mindig azt lesni, hogy mikor akciós a hipermarketekben a pelenka.

A mostani szülőknek már minden sokkal könnyebb. Vannak ugyanis kifejezetten olyan honlapok az interneten, amik azt mondják meg, hol tudunk a legolcsóbban hozzájutni a kinézett termékekhez, mondjuk az egyes pelenkákhoz.

Ahogyan változik a világunk, egyre fejlettebbek leszünk technológiai szempontból. Azt, hogy ez valódi fejlődés-e, mindenki döntse el maga.

Szerintem nagyon sok ember életét megkönnyítette az online vásárlás lehetősége, az internet, ami mindenre válasz.

Az interneten rengeteg hírt tudunk olvasni, információkat tudunk gyűjteni, ha kell utazásokat tervezhetünk és szervezhetünk, és be is vásárolhatunk.

Az online vásárlás személy szerint nekem elég sok terhet levett a vállamról. Nem szeretek igazán vásárolni menni, mert sokáig dolgozom, utána sokszor már nincsen kedvem kitérőt tenni, hétvégente pedig nagyon nagy tömeg szokott lenni a plázákban, hipermarketekben.

Nem szeretek tömegben vásárolni, nem szeretem, mikor túl közel jönnek az emberek, mikor belelógnak az aurámba. Sokkal jobban szeretek otthonról, kényelemben vásárolni.

Szeretem, hogy egy jó 15 éve már nem csak ruhákat, elektronikai cikkeket tudok online megvásárolni. Az utóbbi időben kezdett szerintem jelentősen megnövekedni az online forgalom. Már nem csak külföldről, hanem belföldről is egyre többet rendelek. Ruházati, háztartási cikkeket, ételeket, kozmetikumokat is az interneten vásárolok. Szerintem már mindent meg lehet venni az interneten, és azok a cégek járnak rosszul akiknek nincsen internetes oldaluk, akik nem működtetnek webshopokat.

Mivel manapság minden valamire való cégnek van webshopja és képviselteti magát legalább egy közösségi média platformon, egyre könnyebb megtalálni az olcsó, jó ajánlatokat.

Valamelyik nap például találkoztam egy barátnőmmel, aki a kismamák egyik legnagyobb segítségéről, a lord.shop.hu oldalról beszélt nekem.

Ő azt mondta, hogy nagyon olcsó oldalról van szó. Nem csak bababolt, hiszen nem csak babaholmikat, gyermekárukat lehet itt kapni, sok mást is árulnak, de szerintem mondhatjuk, hogy mégis ez a fő profiljuk.

Itt lehet kapni pelenkákat, pelenka szetteket, próbacsomagokat, nedves törlőkendőket, naptejet, fogápolókat, testápolókat, popsikrémeket, samponokat, vannak itt kanalak, itatópoharak, előkék és még sebtapaszok is.

Nagyon sok pelenka van náluk, de ahogyan írtam, ennél jóval több mindent árusítanak, amik közül az anyukák bőven tudnak válogatni.

Ez egy olyan bababolt, ahol mindig van valamilyen akció. Mindig van egy pelenka, ami le van értékelve, mindig vannak csomagok, amiket meg lehet venni, tele hasznos dolgokkal.

Vannak pelenka és törlőkendő próbacsomagok, mert igazán nehéz megtalálni a legjobb pelenkát. Általában hosszas próbálkozásba, sok pénzbe kerül, mire egy család megtalálja azt a pelenkát, ami ár- érték arányban a legjobban megfelel nekik. Minden gyerek más, vannak mozgékonyabb, kevésbé mozgékony babák és mindenkinek más pelenka válik be. Szerintem nincsen két teljesen ugyanolyan pelenka. Ezért is jók ezek a próbacsomagok, mert pelenkákat és törlőkendőket is tartalmaznak, ki lehet ezeket próbálni, nem kell egy egész csomagot megvenni ahhoz, hogy rájöjjünk, mégsem tetszik a termék.

A lord.shop.hu, mint bababolt tehát nagyon olcsó és nagyon hasznos. Azzal, hogy innen rendelünk, ki lehet kerülni az áruházakban történő akció vadászatot, nem kell tömegbe menni, könnyen, gyorsan lehet innen beszerezni mindent, amire szükség lehet a baba pelenkázásakor.

De nem csak bababolt az oldal, lehet itt más dolgokat is kapni, igaz, a választék szerintem baba fronton a legnagyobb.

Vannak itt kozmetikumok, sebtapaszok, gyertyák, háztartási cikkek, szappanok, ruházati kiegészítők.

Ami nekem nagyon tetszik, hogy vannak kedvezményes csomagok is, pont ahogyan a baba termékeknél is.

Ezek a csomagok rendszerint nagyon kedvezményes árakon vásárolhatók meg.

Több csomag közül is lehet itt választani, ezek szerintem kezdő háziasszonyoknak is jól jöhetnek. Van ugyanis olyan, amiben tisztítószerek vannak. Nagyon jól össze van rakva, megnéztem, és az egyik csomagban 11642 Ft-ért 27 terméket tettek bele a csomagba. Ebben van többek között szappan, ablaktisztító, általános tisztító, súrolókrém, szivacsok, öblítő, szemeteszsák, mosópor, sütőpapír, és még sok más is.

A háztartási csomagon kívül lehet itt női és férfi tisztálkodó csomagot is venni. Ezek a pakkok szintén tele vannak rakva mindenféle jóval, az egyik csomagban például 24 termék is van. Ezek mind ki vannak listázva, így meg lehet nézni, pontosan mit tartalmaz a csomag, és milyen áron kerültek bele a termékek.

Ilyen csomagok vásárlásakor sokan félnek, hogy olyan termékek vannak benne, amit nem fognak elhasználni, vagy amiknek nem jó a minősége. De itt nem erről van szó. Garnier, Nivea, Syoss termékek is benne vannak a csomagban más márkákkal együtt, ezek mindegyike nagyon magas minőségű.

A lord.shop.hu nem csak egy bababolt, mint ahogyan az a barátnőm történetéből kiderült. Persze, neki a pelenkák és a babaholmik voltak a középpontban, de ennél sokkal több mindent lehet itt venni.

Miután mesélt róla, én is elkezdtem innen rendelni, mert itt gyorsan szállítanak, nem kell heteket várni, hogy megérkezzenek a termékek, és nem is kell szállítási időpontokat foglalni, mint a hipermarketeknél, amik hetekkel előre be vannak táblázva.

Ami szerintem nagyon jó még, az az, hogy van egy pontgyűjtő rendszere is az oldalnak. Itt minden elköltött 100 Ft után adnak 1 db pontot, ezeket a pontokat pedig 1 pont= 1 Ft váltással el is lehet használni a 6000 Ft feletti vásárlásoknál.

Így ezzel a pontrendszerrel az amúgy is olcsó termékeket még olcsóbban lehet megvásárolni.

Szeretem az ilyen pontgyűjtési akciókat, mert mindig úgy érzem, hogy egy kicsit visszakaphatok a vásárlásomból, és a cég értékeli, hogy náluk vásárolok, és persze spórolni is szeretek, még ha nem is tűnik soknak ez a 100 Ft = 1 pont.

Pedig akinek van kisgyereke az tudja, hogyha pelenkát vásárolnak, ha mondjuk egyben veszik meg az egyhavi adagot, akkor nagyon sok pontot tudnak gyűjteni, a következő vásárláskor pedig ennek a kedvezménynek is örülni fognak.

A lord.shop.hu tehát nem csak egy bababolt, hiszen itt sokkal több mindent lehet vásárolni.

Ha lett volna internet, akkor az oldal bababolt része nagyban megkönnyítette volna a szüleim dolgát, hiszen több pelenkát ki tudtak volna próbálni anélkül, hogy esetleg rajtuk maradt volna egy csomaggal belőle, és sokkal olcsóbban hozzá tudtak volna jutni a termékekhez, mint a hipermarketekben.

A lord.shop.hu, mint bababolt és háztartási eszközökkel, kozmetikumokkal foglalkozó bolt, már bizonyított. Többször rendeltem innen én is és a barátnőm is, mindketten nagyon meg voltunk elégedve vele, szóval mindenkinek ajánlom, aki szeretne jó áron, sorban állás nélkül vásárolni.

bababolt
bababolt