Ne ítélkezz, amíg nem próbálod ki az ingyenes pörgetéseket

Nagyon sokszor olvasok a neten, különböző blogokon, a szerencsejátékok és a kaszinók káros hatásairól. Mivel én olyan lány vagyok, aki ha leír valamit, akkor azt komolyan veszi, ezért sokáig feltételeztem, hogy mások is így vannak ezzel, és az ő tapasztalataikra támaszkodva én is hihetem, hogy az összes nyerős játék csak vesztésre való. És ehhez tartottam is magam, amíg nem találkoztam az ingyenesporgetesek.hu  játékaival, amik aztán megmutatták, hogy ne higgyek el mindent, amit olvasok.

A kezdet persze nagyon nehéz volt, hisz bár többször is láttam hirdetésben az ingyenes pörgetéseket, sose kattintottam rá, mert megvolt bennem az előítélet. Utólag visszagondolva ennek persze tényleg semmi alapja nem volt, de akkor nagyon is valós volt.

Akkor tört meg a jég, amikor egy ismerősöm is elküldte nekem az oldalt, és állította, hogy nincsen vele semmi baj, nyugodtan kipróbálhatom, nagyon jól fogok szórakozni a sok, különböző stílusú pörgetős játék közül kiválasztva a nekem megfelelőt.

Mivel úgyis minden játékhoz ajánlottak ingyenes pörgetéseket, úgy döntöttem, belemegyek – ilyen lehetőségem amúgy sincs máshol, mint az ingyenesporgetesek.hu-n, hisz egy rendes kaszinóba nem fognak csak úgy beengedni próbajátékra, hogy megnézzem milyen.

Abban biztosan igaza volt a barátomnak, hogy rengeteg fajta játék közül lehet választani: voltak westernes, tengeralattjárós vagy éppen különböző sorozatokhoz kapcsolódó témák, és elég hamar találtam olyat is, amihez nekem megjött a kedvem.

Utólag visszanézve a legtöbb azért játékmechanikában nem tartalmaz annyi különbséget, de a lényeg, hogy már a külsővel is el lehet érni legalább annyit, hogy mindig úgy érezzem, hogy mással játszok, és nincs ismétlődés. Persze azért megvannak a kedvenceim, amiken úgy érzem szerencsésebb is vagyok, mint a többin…

Mint kiderült, már az első ingyenes pörgetések alatt úgy le tudott nyűgözni a játék, mint azt sose gondoltam volna, pedig még bele se ástam magam a szabályok részleteibe: a jackpot, a különböző bónuszok vagy wild cardok még nem mondtak semmit, mégis a torkomban dobogott mindig a szívem, amikor elkezdtek lassítani a tárcsák és felfedni, hogy milyen szimbólum található alattuk.

Elég hamar be is fizettem valamennyi pénzt a játékra, hogy folytathassam, és nem bántam meg, innen jött csak az igazi szórakozás. Elolvastam minden szabályt, hogy profin tudjak kalkulálni az eredményekkel, és kicsit még a matekba is beleszámoltam, hogy lássam, milyen pörgetések mellett hogy éri meg a játék.

Ha akartam volna, akkor igazából annyit is csinálhattam volna, hogy mindig a minimális tétet teszem meg, hisz az mindenhol ilyen egy cent körüli összegnél mozog, amit akár nyugodtan el is lehet bukni, nem lesz belőle semmi bajom.

Én azonban inkább az izgalomra utazok, ott próbálom meg egyensúlyba tartani a kiadásaimat a nyereményekkel, ami egészen eddig jól is megy. Na de majd ha kijön a jackpot, akkor milyen pozitív állásban leszek!

Úgy látom tehát, hogy azzal, hogy a netes blogokra hagyatkoztam egész eddigi életemben, a helyett, hogy megpróbáltam volna valami saját tapasztalatot szerezni, sok mindenből kimaradtam, és ez nem sült el jól.

Legközelebb már én is kipróbálok mindent, mielőtt ítélkezem, és hátha találok még egy olyan jó szórakozást, mint az ingyenesporgetesek.hu!