Mutatott egy cikket a motorolaj adalékokról…

Nagyon rég óta gondolkodom azon, hogy kéne indítani egy saját blogot, amit folyamatosan használok. Ugyanis már többféle blogba belekezdtem, de valahogy egyiknek a témája sem volt az igazi.

Az pedig, hogy egy blogban ezer féle témáról írjak, szerintem nem lenne a legjobb ötlet. Így hát több blogom is van, amin csak pár bejegyzés van. Még át kell gondolnom, hogy melyik az a téma, amelyik a leginkább érdekel.

Az egyik blogban például írtam a hétköznapi történésekről, a másikban csináld magad projekteket írtam le, mutattam be, a harmadikban pedig különböző sminket készítettem el, fotóztam le, és linkeltem be a termékeket. Ezek mind elég különböző dolgok, így egy blogban elég furcsán néznének ki.

A barátom is egyébként szereti a blogokat, de ő inkább fiúsabb témájú oldalakat szokott olvasni. Főleg autós témában olvasgat. Természetesen nekem is meg szokta mutatni azokat a cikkeket, amiket olvas. A múltkor például egy nagyon érdekes cikket mutatott nekem.

Arról szólt, hogy a motorolajhoz vannak különböző adalékok, és ezek használata milyen mértékben járul hozzá az autó védelméhez. Pont most vettem nemrég új autót, úgyhogy kifejezetten érdekelt a téma.

Jó hosszú cikk volt, ugyanis többféle motorolaj adalékot hasonítottak össze benne. Ez előtt pedig nem igazán hallottam róla, hogy van ilyen, hogy motorolaj adalék .

A cikkben azt olvastam, hogy a XADO revitalizáló gél az egyik legjobb, ha a motor védelméről van szó. Ez pedig szerencsére megrendelhető online is, én ugyanis nem szeretek boltokba járni.

Se időm nincs rá, se kedvem. Azt olvastam, hogy az olajwebshop.hu oldalon megtalálható ez a gél, aminek kifejezetten örültem, ugyanis ismerősöktől jókat hallottam erről az oldalról.

Miután megnéztem a honlapot nyilvánvalóvá vált, hogy szinte minden autóval kapcsolatos terméket be lehet onnan szerezni. Ez is nagyon jó hír volt számomra, ugyanis ha esedékes lesz az olajcsere az autóban, akkor innen könnyedén fogok tudni majd rendelni motorolajat is és váltóolajat is.

Ez pedig sokban meg tudja könnyíteni az ember életét. Ahogy olvastam egyébként a motorolaj adalék védi és erősíti a motor alkatrészeit, hozzájárul a motor teljesítményének és gyorsulásának növeléséhez, javítja az olajnyomást, megnöveli a motor élettartamát, csökkenti a zajt és vibrációt, valamit véd a motorkopástól.

Ezek nagyon jól hangzanak egyébként, komolyan elgondolkodtam, hogy megérné befektetni egy ilyen motorolaj adalékra. Bár először felesleges kiadásnak gondoltam, de jobban átgondolva mégiscsak lehet, hogy jobban megéri, ugyanis ezáltal hosszabb ideig fogom majd tudni használni az autót. Bár még azért át kell gondolnom.

Egyébként, mint már írtam, mesélt az egyik barátom már erről az olajwebshop.hu oldalról.    Ő nagyon elégedett volt mindennel, azt mondta nagyon ajánlja, hogy onnan rendeljek. Megbízom az ő véleményében, ugyanis nagyon otthon van az autós témájú oldalakban.

Sokszor szokott rendelni ilyen oldalakról, ugyanis nagyon odafigyel az autója jó állapotára, arról nem is beszélve, hogy ismeri a jó minőségű termékeket is, hiszen régebben dolgozott autószerelő műhelyben, ahol bizony sok hasznos információt el tudott lesni ezekről a termékekről, és az autónk védelméről, megfelelő karbantartásáról.

Szóval, ha ő azt mondta, hogy ez az oldal megbízható és a termékek is jó minőségűek, amiket árusítanak, akkor az biztos, hogy úgy is van.

A cikk egyébként komolyan elgondolkodtatott azzal kapcsolatban, hogy hasznos lenne befektetni motorolaj adalékra. Sosem gondoltam rá ez előtt, hogy ilyen dolgok is számítanak, ha az autóm védelméről van szó, de azt hiszem, ez után jobban utána fogok nézni, hogy még milyen módon tudom védeni az autómat a romlástól, kopástól.

Meg is köszöntem a barátomnak, hogy megmutatta a cikket. Persze nagyon meg volt lepődve, mikor mondtam neki, hogy ezentúl ha talál egy autós témájú cikket, ami szerinte számomra is hasznos lehet, egyből mutassa meg.