Modern időket élünk: a tökéletes fogászati szoftvert díjmentesen és gyorsan segítenek kiválasztani

Egy fogászat régen és most

Emlékszem, gyermekkoromban mindig is irtóztam a fogorvosi vizsgálatoktól. Nagyon zavart a tipikus rendelői szag, a túlzott, barátságtalan fehérség, a félelmetesnek tűnő műszerek. Azt látom, a gyermekeim már sokkal kevésbé tartanak egy-egy fogorvosi kontrolltól. A várókat is kedvesebb hangulatúan rendezik be, mint 30 évvel ezelőtt. A gyermekfogászok talán közvetlenebbül tudnak a kicsikkel bánni, a szakmában felgyülemlett sok-sok tapasztalat alapján. Nem emlékszem pontosan, de mintha az elektromos lift már néhány évtizede is létezett volna. Nálunk mindenesetre az a legnyerőbb, ahogy fel-le mozgatja őket a fogorvos a kényelmes ülő-fekvőhelyen. A kiskamasz fiam számára pedig már érdekfeszítő a számítógépes rendszer is. Szívesen nézegeti a képernyőn a fogsorokról készült ábrákat, fotókat, CT felvételeket.

Fontos a jó választás a fogászati szoftverek közül

Ami régen papír alapon történt, manapság már elképzelhetetlen számítógépek nélkül. Ilyen a páciensek fogászati térképe és a kezelések adatbázisa is. Egy ideálisan kiválasztott, jól megtervezett és tökéletesre finomhangolt fogászati szoftverrel azonnal mindenféle naprakész információhoz jut a fogorvos vagy az asszisztens. És ezzel ki is mondtuk a legfontosabb kulcsfeltételt: az ideális kiválasztást.

fogászati szoftver

Ebben számíthatunk az uzletiszoftver.com hathatós közreműködésére. Ez a cég közvetítőként működik az ügyfelek és a szoftvergyártók között. Abban segít, hogy az ügyfelek konkrétan megfogalmazott követelményeinek megfelelő szoftvert kínálhasson nekik. Teheti ezt arra alapozva, hogy közel 400 szoftverfejlesztővel állnak kapcsolatban, akiknek termékeiről is mélyreható tapasztalatokkal rendelkeznek. Ráadásul ezt a szolgáltatást az ügyfelek számára díjmentesen tudják nyújtani, ami igen impozáns benyomást kelthet a fogászati szoftver után érdeklődőkben. Ennek az az oka, hogy az uzletiszoftver.com a gyártók által biztosított jutalékokból tartja fenn magát, hiszen ők versenyeznek az ügyfelek kegyeiért. Mindennek köszönhető, hogy a tanácsadó pusztán szakmai szempontokra hagyatkozhat az ajánlások során, hiszen a jutalékra bármelyik választott gyártó esetében egyformán számíthat.

Ezen szolgáltatás igénybe vételével a fogászati ügyfél számára garantált, hogy a több hónapos önálló keresési folyamat helyett néhány nap alatt meglesz a részére ideális választást jelentő fogászati szoftver. Az elvesztegetett idő mellett ráadásul a nem tökéletes választás kockázata alól is mentesül az ügyfél.