A lovagok most motoros dzsekit viselnek!

motoros dzsekiMi jut eszünkbe annak a szónak a hallatán, hogy lovag? Szerintem sokaknak egyből a talpig króm színű páncélba, felhajtható tollal vagy toll nélkül díszített sisakos jól megtermett lovon ülő férfiember. (Mielőtt megkövezne bármi, voltak női lovagok is a történelem során, akik derekasan helytálltak, de a képzeletünk többnyire az előbbit festi elénk!)

Aztán sok féle-fajta lovag volt a történelem során, keresztesek, trubadúrok, de ami igazán változatos az a szerelésük volt. Ahány féle annyi fajta viselet. Rangtól és harci vagy épp nem harci beosztástól függően. Személy szerint imádom a lovagokat és az egész középkori világot, bár nem szívesen élnék ott, mert azokkal a higiéniai feltételekkel már nem nagyon tudnék zöldágra vergődni, a betegségekről nem is beszélve… Viszont egy középkori lovagi páncélt bármikor elfogadnék és hordanám akár minden nap!

Vetítsük le azt a világot a mai modern korra.

Kik lehetnek az új lovagok? Mit viselnek? Mi a mai feladatuk?

Az én elképzelésem szerint a mostani megfelelőjük a motorosok. Motorosok motoros dzsekiben. A feladatuk? Szerintem azt mindenki döntse el maga.

Én kicsit félek a motorozástól, de Dániel pajtásom nem egyszer vezetett be, akaratomtól függetlenül a két keréken gördülés csodás élvezeteibe.

Az ő első és legfontosabb tanácsa nem más, hogy ha motorra pattansz, ügyelj a biztonságra és a megfelelő védelemre, mint ahogy a lovagoknál itt is fontos a megfelelő viselet, a legjobb motoros dzseki, avagy hívhatnánk modernkori páncélnak is!

Itt is a viseleted fajtáját az alattad lévő jószág tudja meghatározni. Minél gyorsabb a ”ló” annál jobban féltsd a bőröd és a legmegfelelőbb ruhaneműt vedd fel hozzá!

Barátom a SIXGEAR termékeire esküszik. Szerencsére a modernkori desingereknek sokféléből tudunk válogatni ízlésünknek megfelelően! Daninak SIXGEAR BANDIT dzsekije van. Állítása szerint, amikor ezt hordja, biztosan tudja, hogy nem érheti baj az utakon! Bár, ha váltásra adná a fejét, akkor biztos egy SIXGEAR POLICE dzsekit venne, állítása szerint, ha már nem lehet bandita, akkor legyen rendőr!

Nekem is ajánlott már nem egyet, bár tudja, hogy félek a motoroktól így azt mondta, hogy csak nézzem meg, ezt az utcára is simán felkaphatom, nem bőrből készült, de a motoros nők, vagy akik ezzel szimpatizálnak, azok egyből kaphatóak lesznek bármiféle szórakozásra! Végül is elég jó marketing szöveggel vezette fel ezt nekem, így utána is néztem az általa ajánlott SIXGEAR BROOKLYN névre hallgató motoros dzsekinek. Valóban szép példány, bár ami számomra igazán tetszett és kár, hogy nem vagyok motoros, de elég erős késztetést éreztem, hogy megvegyem az, a SIXGEAR DELTA FORCE motoros dzseki! Imádom a kommandósokat és ez pont az a style, mellesleg elég jó kondíciókkal bír. Azt hiszem tényleg ez az ideális motoros dzseki!

A modernkori lovagok, akik két keréken gurulnak remélem odafigyelnek a megfelelő öltözetre és a SIXGEAR motoros dzsekiket hordák! Én Dániel baráton szavát tudom rá adni, hogy ezzel biztosan nem fognak melléfogni, megfelelő áron megfelelő minőséget kapnak azok, akik ezekbe a motoros dzsekikbe fektetnek! Adok egy ilyen speed motoros szavára!

Ahogy az idő telik, múlik az emberiség alakul, hamarosan ezek a gépek lesznek az új lovak, utasuk rajta a motoros és páncélzatuk egyik része a motoros dzsekik!

Remélem mindenki felelősen dönt, mielőtt motorra száll, és nem vakmerősködik az utakon, mert a hülyeség ellen semmi nem véd meg a mai napig!