Kis fürdőszobába nagy és sötét csempe nem való

Tavaly vásároltam meg életem első lakását. Eldöntöttem, hogy semmit nem fogok változtatni rajta a következő néhány évben, mivel igen jó állapotban van, és a legfontosabb, hogy minél hamarabb vissza tudjam fizetni a tartozásomat.

Nagy volt az elhatározás, azonban hamar elbizonytalanodtam benne, hogy teljesen megfelel-e nekem az új lakásom berendezése. Minden egyes alkalommal nagyon rossz érzéssel mentem be a fürdőszobába. Nem tudtam megmondani, hogy mi az oka ennek, csak egyszerűen nem tetszett.

Meggyőződésem, hogy lelkileg nagyon sokat számít az, hogy milyen a közérzetem az otthonomban, ezért elhatároztam, hogy felújítom a fürdőszobámat.

Az internet a legjobb tanácsadó, így ott próbáltam keresgélni, hogy az új fürdőszobámat tökéletesen tervezzem meg. A csempe valamint a padlólap a fürdőszoba az egyik leghangsúlyosabb része, így ezekkel kezdtem a keresgélést.

Találtam egy weboldalt, ahol hamar választ kaptam arra, hogy mi az, ami korábban nem passzolt a fürdőszobámban. A kis fürdőszoba nagy csempe kombináció, valamint a kis fürdőszoba fekete csempe sehogy sem talál. Nagyon kicsi, ablaktalan a helyiség, ezt pedig még sötétebbé és optikailag kisebbé tette a csempe. A kis, sötét fürdőhöz az apró méretű, világos burkolat illik.

Az új csempém színe fehér lesz. A világos burkolat nem túl kényes, ezáltal a szennyeződések is kevésbé szembetűnőek rajta, ráadásul a fehér a tisztaság színe is, ezért takarítás után feltűnően ragyogni fog. Továbbá a fehér minden színnel kombinálható. Elképzeléseim szerint én zölddel fogom majd párosítani. Szeretnék a csempéhez vásárolni dekorcsíkot is, amelyet a mai divatnak megfelelően, a padlóra merőlegesen helyeztetem fel a falra.

A színek és a stílus mellett, amire a legfontosabb figyelnem, hogy ne felejtsem el a tartalékcsempéket is megvásárolni, hogy az esetleges csőtörésekkor, legyen, amivel helyettesítsem az eltörött csempéket.

Biztos vagyok benne, hogy az új fürdőszobámban már kellemesen fogom magam érezni. Mindenkinek ajánlom, hogy a kis fürdőszoba nagy csempe, valamint sötét csempe párosításokat kerülje el.