Kinyomtattam a blogomat!

Igen, ez történt 😀 Bevallom, egy kicsit még ma is nevetek azon, hogyan is hangzik ez. De a mamám mindig szerette volna elolvasni a bejegyzéseimet, a számítógéptől viszont idegenkedik. Úgyhogy nem volt más megoldás: közbeléptem éssss… Nyomtattam!

Nem volt egyszerű

Persze már azért összegyűlt itt jó pár oldalnyi írás, annak képek is, amik hozzá tartoznak az élményhez, úgyhogy nem volt elég egyszerűen kiexportálni a tartalmat és kinyomtatni az egészet. Úgyhogy előtte szépen megformáztam az egészet, sőt, még arra is figyeltem, hogy elég nagyok legyenek a betűk, hogy a mamám kényelmesen elolvassa az egészet. 300 oldal lett a végeredmény. Egy kicsit még én is meglepődtem rajta.

Ekkora teljesítményhez már nyomtatótoner-cserére is szükség volt, hiszen az erőfeszítéseim semmit sem értek volna akkor, ha a nyomat olyan halvány, hogy végül még nagy betűkkel is nehéz elolvasni.

Általában innen szoktam rendelni: nyomtatoalkatresz.hu/toner, mert itt mindig van raktáron szinte az a típusú tintapatron, amire nekem szükségem van. Ráadásul ingyenes a kiszállítás, és ha jól csinálom, akkor már másnap megérkezik a toner. Most sem volt másképpen.

Spirálozás

Gyorsan kinyomtattam a lapokat és bevittem a munkahelyemre, ahol szép, fém spirált kapott az egész – természetesen a főnökömmel egyeztetve. Mama nagy örömmel forgatta a – nem is olyan kicsi – füzetet. Nagyon szép lett, hiszen még borítót is szerkesztettem hozzá.