Itt a nyár ideje világot látni, na de ahhoz kell egy jó táska is

Most, hogy hivatalosan vége a pandémiának, és az emberek nagy része Magyarországon megkapta az oltást, itt az ideje világot, de legalább is országot látni. Én imádok várost nézni, barangolni így egyértelmű, hogy alig vártam a lehetőséget. Persze, mielőtt útra keltem volna, meg kellett néznem, nem-e kell valamit frissíteni a ruhatárban. Nem szorosan, de azért fontos egy ilyen kirándulásnál, hogy legyen nálad egy valamire való táska.

Én sajnálattal tapasztaltam, hogy a kedvenc hátitáskám, amit mindenhová cipelni szoktam magammal, sajnos megadta magát. Egészen pontosan a pántjai. Pedig ha öt évet nem bírt ki velem, akkor egyet se. Így fogtam magamat és táskanézőbe mentem az interneten. Mivel olyan táskát akartam, ami nem megy tönkre két-három év után, hanem bír legalább kétszer annyit, nem féltem kicsit többet kiadni rá. Szó szerint túrázni úgy se ezt fogom vinni így nem kell majd nagyon félteni egy tárlat vezetésen, vagy városnézésen.

Az Anna Táska Webáruház – Márkás táskák egy helyen! pont jókor talált meg, vagy a Google algoritmusa nagyon jó, nekem nem számított. Ez a webshop olyan hely, ahol nem kell attól félned, hogy elárasztanak választási lehetőségekkel. Én nem szeretem az olyan webshopokat, ahol végig kattintgatok 30 oldalt, majd a végére érek, és már nem emlékszem, az elsőn mi tetszett. Itt nyugodtan válogathat, találhatok 4-5 erős jelöltet, majd nyugiban összehasonlíthatom őket. Én előre szóltam, aki a végeláthatatlan lehetőségek tárházát keresi, az nem itt fogja megtalálni. Itt a belátható termékeket és okos döntéseket keresők találhatják meg az igazit.

A márkák között ott van az én kedvencem a Tamaris, de a Bugatti, a Jana és az Anekke is. A Bugattit főleg a férfiaknak ajánlanám az Anekke-t pedig a lolita-gót stílus kedvelőinek (vagy gyerekeknek). Nem meglepően, mivel hátitáskát kerestem, az én lehetőségeim leszűkültek, mivel azokat többnyire a férfiak hordják, de így is sikerült találnom 3-4 erős jelöltet. Végül a szín és a megbízható márka volt a döntő. Egy fekete Tamaris táskát rendeltem. Az esélyes még egy Bugatti fekete táska volt és egy Jana bézs hátitáska. Ez előbbinél hagytam hogy a szokás döntsön ellene, illetve egy picit az ára, az utóbbinál pedig a világos színe.

A rendelés, ahogy írták is, 1-3 nap között meg is jött. Az ezer forintos szállítási költség pláne jól jött, hiszen a legtöbb helyen 1500 forintnál kezdik. Én Pick-Pack pontra kértem, mert a munkahelyemre nem lehet, és minden probléma nélkül össze is tudtam szedni. Tisztában voltam vele, hogy, ha valami nem lesz vele rendben 14 napon belül visszaküldhetem, de minden oké volt, ahogy azt egy ilyen kaliberű bolttól elvárhattam. Én biztos hogy vásárolok majd még tőlük, legközelebb talán a páromnak. Minden esetre, örök hálám a Google-nek, amiért kidobta elém a: Anna Táska Webáruház – Márkás táskák egy helyen! hirdetést.