Így lehet eltüntetni a szem alatti karikákat

Az utóbbi években egyre inkább elkezdtek érdekelni a különféle blogok. Van is egy pár, amit olvasni szoktam, leginkább szépségápolási témakörben. Sok érdekes dolgot lehet olvasni, bár az ilyen házi praktikákat nem igazán szoktam kipróbálni, mert ezekben én csak korlátozottan hiszek, egy bizonyos szintig. De például van egy blog, amit rendszeresen felkeresek, és sminkelési tippeket szoktak megosztani. Nem is olyan régen találkoztam egy cikkel, ami a szem alatti karikák eltüntetéséről szólt. Mivel nálam ez gyakori jelenség, így kicsit jobban is körbejártam a témát.

Így találtam meg a www.instantense.hu weboldalt, ahol szintén olvashatók különféle blog bejegyzések, melynek témája a már említett szem alatti karikák eltüntetése, a táskás szemek és a szarkalábak eltüntetése is.

Ez az oldal azonban nem csak egy puszta blog, hanem egy webshop, ahol egy különleges szérumot lehet megvásárolni, ami mind a három említett problémára remek megoldást tud nyújtani. Ez engem eléggé felvillanyozott, így rendesen átpörgettem az említett honlapot. Megtudtam, hogy az InstanTense Plus elnevezésű szérumnak, hosszú – és rövidtávú hatása is van. Tehát az említett problémákon nem csak azonnal segít, de a későbbiekben javulás várható.

Elsőnek drágának találtam, ugyanis több, mint 17 ezer forintba kerül belőle egy tubus, de ahogy megláttam, hogy ez 60 napra elegendő, úgy, hogy mindennap használom, már nem is tűnt soknak. ár-érték arányban szerintem nagyszerű. Bár én azonnal el is osztottam a 17.000-et 60-nal, hogy pontosan tudjam, hány forintba is kerül naponta. De persze, nem szükséges leosztani, mert teljesen egyértelmű, de én mégis szeretem látni, hogy jó tudatos vásárló vagyok.

Persze, mielőtt megrendeltem volna a szérumot, elolvastam a korábbi vásárlók véleményét is, ami után egyértelművé vált számomra, hogy ezt bizony ki kell próbálnom. Igazából nem is tartottam attól, hogy mi van, ha nem válik be nekem, mert bár termékminta nincs, de 30 napos pénvisszafizetési garanciát viszont vállal az IntanTense Plus kizárólagos forgalmazója.

A megrendelést követő napon már csengetett is a futár, hogy hozta a kis csomagomat. A gyorsaságon viszont meglepődtem. Igaz, hogy írták a honlapon, hogy már másnap megérkezik, de mivel a szállítás ingyenes, így nagyon meglepődtem, hogy valóban, az ígértek szerint megérkezett.