Ha esetleg gázszerelőre lenne szükséged, én őket ajánlom!

Szabadidőmben, imádok blogokat olvasni. Mindenféle témából szoktam szemezgetni. Nagyon szeretem, ahogy az emberek megosztják saját tapasztalataikat, gondolataikat, élményeiket. Sokszor van, hogy én is írok bejegyzéseket, leginkább ajánlásokat olyan szolgáltatókkal kapcsolatban, akikkel nagyon jó tapasztalatom volt.

Tavaly szeptember végén átköltöztem egy másik albérletbe, ahol gázfűtés volt. Eddig mindig központi fűtéses lakásokban laktam ezért nekem ez a módszer teljesen új volt. Kicsit tartottam tőle, mert nagyon sok szörnyű hírt hallani, ahol baleset történt a gázszivárgás miatt. Meg is kérdeztem a főbérlőmet, hogy mikor volt utoljára átvizsgálva a rendszer, mire jött a teljesen meglepő válasz, miszerint ő már nem is nagyon emlékszik. Mondanom sem kell a gyomrom görcsbe rándult, és kijelentettem, hogy már pedig én addig ezt a konvektort be nem kapcsolom, amíg valaki át nem nézni.

Már másnak is bevált!

Elkezdtem kérdezősködni a baráti körömben, hogy tudnak-e megbízható gázszerelőt, mert nem akarok kockára fagyni a saját albérletemben. Juli barátnőm ekkor küldte át a vizgazfutesszerelo24.hu/futesszereles oldalt, mondván ő is őket szokta hívni bármilyen víz-, gáz-, fűtésszereléssel kapcsolatos javítási munkára van szüksége. Fel is hívtam a megadott telefonszámot és legnagyobb meglepetésemre pár csörgés után fel is vették a készüléket. Az úr, akivel egyeztettem nagyon kedves volt, észlelte, hogy nem nagyon értek a dologhoz, ezért minden kérdésemre készségesen válaszolt.

Az utolsó pillanatban jött a segítség

Mivel annyira nem volt sürgős az ügy, nyílván nem kértem, hogy most azonnal induljanak el hozzám, ezért megbeszéltünk a héten egy délutánt, amikor kijönnek és elvégzik a kért karbantartási munkálatokat. Az előre egyeztetet időpontban jött is a gázszerelő szakember és gyorsan el is végezte a munkát. Kicsit kipucolta a konvektort, méricskélt is valamit és leellenőrizte, hogy a lakásban elhelyezett gáz-riasztó megfelelően működik-e még. Nagyon meg voltam elégedve a munkával és szerencse, hogy kihívtam őket, mert aznap esete már olyan hideg volt, hogy be is kellett kapcsolnom a fűtést. Még kicsit ódzkodom ettől a rendszertől, de a szerelő biztosított róla, hogy minden a legnagyobb rendben van és nem fog történni semmi kellemetlenség.

Szakképzett munkaerő

Egyébként 24 órás ügyeletben dolgoznak, Budapesten és Pest megye területén a háztartásoknak és az ipari vállalkozásoknak is elérhető egyaránt. SOS ügyeknél akár 1 órán belül is kiérnek a helyszínre. A több, mint 30 éves tapasztalat is bizonyítja, hogy a maguk szakmájában profik. A náluk dolgozó szakemberek valós tudással és tapasztalattal rendelkeznek és minden szükséges iskolát és képesítést elvégeztek, ami ehhez a munkakörhöz kell.

A gázszerelés mellett vállalnak még duguláselhárítással, vízvezetékekkel és fűtési rendszerekkel kapcsolatos munkákat is.  Legyen szó javításról, cseréről, karbantartásról vagy teljes rendszer kiépítésről, bárki nyugodtan hívja a vizgazfutesszerelo24.hu-t, mert nincs olyan, amiben ne tudnának segítséget nyújtani.