Ha acél, akkor Acélpartner, és nem csalódsz

A biztonság alapvető fogalom kell, hogy legyen az életünkben. Fontos, hogy ezzel mindenki tisztában legyen, főleg, aki közlekedik a mindennapokban valamilyen járművel. Azért kiváltképp fontos terület ez nekem, mert egy dinamikusan növekvő karosszéria szervizt üzemeltetek Budapesten, ahol látom, hogy sokszor életveszélyes állapotú járművekkel térnek be hozzám az emberek. Nem feltétlen autókra kell gondolni, sőt, nekem kifejezett szakterületem az utánfutó, vagy csónak javítás. Az ügyfeleink 70%-át ilyen jellegű megbízás adja, és ezeknek pedig több, mint a fele életveszélyes állapotban kerül hozzánk. Na, ezeket igyekszünk mi használható állapotba hozni. Komolyabb és kevésbé komoly szerkezetek is megfordulnak nálunk, amelyek javításához sokszor lángvágott, felülettisztított acélt használunk.

Pont ebben az ügyben kellett beszállítót váltanunk pár hónapja, mert kiemelkedő módon megindult a növekedésünk, amit az előző vállalkozás már nem bírt el. Így már az Acélpartner az, aki folyamatosan ellát minket alapanyaggal. A leggyakrabban melegen hengerelt lemezeket vásárolunk tőlük, felülettisztítva, amiről itt lehet bővebben tájékozódni: https://acelpartner.hu/felulettisztitas

De mit kell tudni a cégről? Az Acélpartner még az ezredforduló előtt alapult Budapest 10. kerületében, a volt Budapesti Vegyipari Gépgyár területén. Alapvetően melegen hengerelt lemezek vágásával foglalkoznak, valamint plazmavágással, acélszerkezetek gyártásával, a kész elemel szemcseszórásával, felülettisztításával, és CNC forgácsolással, hegesztési gyök előkészítéssel. Készleteiket folyamatosan magasan tartják, ami nekünk kifejezetten fontos volt. Ez ad nekik lehetőséget arra, hogy a megrendeléseket mielőbb, rövid határidővel teljesítsék.

Amikor felvettük a kapcsolatot a céggel, mindenben teljes mértékben tájékoztattak. A technológus munkatársak folyamatosan a segítségünkre voltak abban, hogy elkészítették a műszaki rajzokat, amelyeket szabvány szerint mi is tudunk alkalmazni, illetve segítettek a gyártási folyamat megszervezésében, és az anyagminőség kiválasztásában. Bár volt már ebben a témában valamennyi tapasztalatunk, most is profikra akartuk bízni az ügyet, mint mindig.

Miután minden tájékoztatást megkaptunk, és a cég készségessége segített nekünk eldönteni, hogy őket választjuk partnernek, meg is kezdtük a közös munkát, és folyamatosan rendeltünk tőlük. De még az első rendelés előtt a https://acelpartner.hu/felulettisztitas linken utána néztünk annak is, hogy a felülettisztítás milyen módon zajlik. A cég kézi köszörűvel tisztítja a lángvágott lemezeket, majd a finom felülettisztítást szemcseszóróval végzik, ezzel eltávolítva a vágási nyomokat és korróziót, aminek az eredményeként egy esztétikus felület jön létre, ami már általunk is felhasználható minden további nélkül. A szemcseszóró berendezés kapacitása is fel volt tüntetve méretben, de ebbe az általunk rendelt alkatrészek simán bele is férnek.

Bár a tevékenységhez és szolgáltatáshoz ennek semmi köze, de érdekes: a cég YouTube csatornát is működtet, valamint Facebook, Insta, és Linkedin oldalt is, tehát a Social Mediaban rendesen jelen van. Ez nagy plusz pont mellettük, manapság sokat számít a fiatal ügyfeleknek.

Ha neked is hasonló szolgáltatásra lenne szükséged, mint nekem, vagy csak melegen hengerelt lemez érdekel, látogass el a honlapra, ha pedig felülettisztítás, ahogy elsősorban engem is, akkor egyenesen ide kattinthatsz: https://acelpartner.hu/felulettisztitas