Gázpalack kell? Akkor őket válaszd!

Sok féle emberrel vagyok nap, mint nap körbevéve. Rengeteg ismerősöm van különböző területeken, ennek köszönhetően pedig elég könnyű kapcsolatokat építenem. Ha esetleg bármikor szükségem van valamire, akkor tudom jól, hogy ki az, aki segíteni tud. Vagy éppen tudom ki az, aki tud ajánlani valakit a témában.

Kiskoromban mindig arról álmodoztam, hogy nekem is lesz majd egy cégem, ahol saját termékeket vagy akár szolgáltatásokat tudok árulni és a piacra dobni. Szerettem volna már akkor is magamnak dolgozni és nem másnak. Természetesen a hosszú évek alatt rengeteg munkahelyen megfordultam én is. Szerettem volna jó pár területen kipróbálni a képességeimet és tapasztalatot szerezni. Dolgoztam már külföldön is, illetve a tanulmányaim alatt ösztöndíjjal külföldön is éltem és tanultam. Imádok utazgatni, új kultúrákat megismerni, ezért már elég korán elkezdtem utazgatni és járni a világot. Ebből kifolyólag is sok emberrel megismerkedtem és nem csak itthon, de külföldön is egyaránt vannak ismerőseim, barátaim. Van, amikor én látogatom meg őket, de van olyan is, amikor ők jönnek hozzám látogatóba.

Van egy jó barátom, aki saját üzletet nyitott, illetve az ő testvére egy apartmant üzemeltet. Mind az üzletbe, mind az apartmanba emberek járnak, ami az étkeztetést is magába foglalja. Illetve hát a barátomnak olyan üzlete van, ahol élelmiszerekkel foglalkozik, van olyan is, hogy esetleg beszállítóként különböző helyekre viszi az ételeket. Mint például az apartmanba is.

Köztudott, hogy még a mai napig is rengeteg helyen szükség van gázpalackokra. Azzal sem mondok újat, hogy ezekből a palackokból is többféle van. Nekik például CO2 palackokra van szükségük. Ezeket elég gyakran használják az élelmiszeriparban és a szórakozó egységekben is. Ezeknek a segítségével mélyhűtenek, de még a sörcsapolás is ezzel működik.

Ők mesélték, hogy már egy ideje egy nagyon jó céggel dolgoznak együtt, akik gázcseretelepről szállítanak Budapestre, illetve annak a 20 kilométeres körzetébe. Ők nagyon meg vannak elégedve a szolgáltatással. Mindig minden időben érkezik, ráadásul nagyon jó áron. A weboldaluk könnyen kezelhető, ránézésre tudni lehet, hogy mi a legegyszerűbb módja annak, hogy kapcsolatba tudj velük lépni. Ez pedig a telefonhívás. Csak fel kell hívni őket és készségesen mindenről tájékoztatnak. Ráadásul az oldalon megtalálni, hogy milyen gázpalackok vannak, melyik mire jó és, hogy mennyibe kerülnek. Persze bármilyen felmerülő kérdés esetén segítenek.

Még egy blogjuk is van, amiben hasznos tanácsokat, érdekességeket lehet olvasni a témával kapcsolatban. Akit érdekel az ilyesmi, itt biztos, hogy megtalálja azt, ami pontosan érdekli. Miután az én cégem is olyasmivel foglalkozik, ahol emberekről van szó és az étkeztetés és az ezzel kapcsolatos dolgok hozzátartoznak, ezért másnap a találkozónk után meg is néztem a weboldalukat. Érdekesnek találtam, ezt pozitívan kell értelmezni. Látszik, hogy értenek ahhoz, amivel foglalkoznak, főleg, hogy már a legelején olvasható, hogy 17 éve foglalkoznak ezzel, pontosan tudják, kinek mire van szüksége.

Mindig el lehet őket érni és, amit mondanak, az úgy is történik. Kellemes csalódás volt olvasni a weboldalon található dolgokat. Ugyanis én már találkoztam olyan céggel, aki szintén ezzel foglalkozott. Igaz, ők messzebbre is szállítottak, de ez az egy pozitívum nem ér fel a sok negatívval, amit annál a cégnél tapasztaltam én is és egy másik ismerősöm is. Őket sosem lehetett elérni, sokszor azt se tudták ki telefonál, pedig az az ügyfél már egy ideje az ügyfelük volt. Volt olyan is, amikor késett a szállítás, és nem egy órát. Többet. Ez mind igaz, ezeket egy ismerősöm mesélte, aki rendelt már tőlük.

Ő eszembe is jutott, miközben olvastam a gazpalackfutar.com weboldalát, és igaz, ez nem most volt – azt hiszem, talán két hónapja -, mindenesetre gondoltam szólok neki, hátha nem ismeri ezt a céget és még mindig szüksége lenne gázpalackokra.

Egyelőre a barátomtól és a testvérétől csak jó dolgokat hallok ezzel a céggel kapcsolatban, így aztán úgy hiszem, hogy én is fel fogom venni a kapcsolatot ezzel a céggel, mert nekem is szükségem van gázpalackokra, és idáig nem találtam meg a megfelelő céget, de ezek szerint most eljött a változás ideje. Kíváncsian nézek a jövőre, szerintem ezzel a céggel végre megoldódott a problémám a gázpalackokat illetően.