Élményekkel és jó információval gazdagodtunk a hegyekben

Ez a jó információ pedig az volt, hogy létezik az ExpresszBolt, amit eddig sem én nem ismertem, sem a feleségem, ezt pedig bánhatjuk.

Ősz elején 2 napos kirándulást terveztünk a hegyekbe, és két túra között egy kis családias vendéglőben aludtunk. Az apartman két kiadó szobát kínált az emeleten, lent pedig egy szimpatikus négy fős család élte az életét.

Ennek van előnye és hátránya is. Túránk második napjának reggelén például hangos zúgásra ébredtünk. Először azt gondoltuk ez például a hátrányok közé sorolható, de nem, nem az lett végül. Ez a hang egy konyhai robotgép volt, ami két szempontból is nagyon pozitív volt számunkra.

Az első pozitívum, hogy rendkívül finom reggelit ehettünk abból, amit a segítségével készítettek, a másik pedig az, hogy mi is beszereztünk egy ilyet, ráadásul egy olyan webáruházat ismertünk meg eközben, amit azóta is rendszeresen használunk.

Kérdeztem a házigazdát, hogy honnan a robotgép, ő pedig ezt a linket küldte át Viberen: Háztartási készülékek, kiegészítők webshop termékei az Expresszboltban már 390 Ft-tól. Ez a hivatkozás az ExpresszBolt oldalára navigált, ahol gyorsan meg is találtam a robotgépet, amit ott láttam.

Nagy örömmel szóltam a feleségemnek, hogy megtaláltam a robotgépet, neki is lesz egy ilyen otthon a konyhában! A nejem ennek örült, én pedig annak, hogy nagyon jó áron vehetem meg a terméket, ráadásul egy több szempontból is szuper weblapról.

Először csak a rendeléssel és a termékkel voltam elfoglalva. Nézegettem a leírást, ami minden fontos infót tartalmazott a robotgépről, annak funkcióiról, teljesítményéről, és a csomag tartalmáról is. A szállítási idő, a garancia, az ár és a cikkszám, mind olyan információk egy jó leírással együtt, amik segítik a vásárlást, és itt minden ilyen adat meg volt adva és könnyen megtalálható volt.

Majd elkezdtem tovább böngészni az oldalt, miután kifizettem a terméket. Itt érdemes megemlíteni, hogy érdemes rendelés előtt feliratkozni a hírlevélre, mert jár érte 5% kedvezmény.

Ahogy olvasgattam, rájöttem, hogy igaz az, hogy a Háztartási készülékek, kiegészítők webshop termékei az Expresszboltban már 390 Ft-tól elérhetők. Rengeteg termék található az oldalon, tényleg minden kategóriában, és jó áron. Átnéztem az összes lehetséges kategóriát, és két héten belül rendeltem is az oldalról autós tartozékot, kerti felszerelést, és fitness eszközöket is. Mondanom sem kell, hogy elég sokszínű a kínálat az oldalon. És tegyük hozzá, hogy ez a három különböző termékkategóriából rendelt 5 darab termék ára sem haladta meg a 40.000 Ft-ot. Nem semmi! Pedig még 50.000 sem lett volna sok érte, ár-érték arányban.

Néhány vásárlás után rájöttem, hogy igaz az, amit a Rólunk fül alatt magukról írnak a webshop vezetői. Valóban szívvel-lélekkel a vásárlók elégedettségéért dolgoznak, és nem kérdés, hogy ez sikerül is nekük. Munkájukkal szemben szigorú követelményeket állítottak fel maguknak, és azt hiszem egy vállalkozást az tesz igazán különlegessé, ha a saját követelményeit meg is tudja ütni, sőt túl szárnyalni. Hát az ExpresszBoltnak sikerül.

Miből látszik ez? Például abból, hogy kínálatuk folyamatosan bővül és frissül, mindig a leginnovatívabb termékek érhetők el a webshopon, így tuti mindig van valami, ami kellhet Neked! Kiváló ár-érték arányt biztosítanak, hogy biztosan jó gyere ki a vásárlásból. Mivel tudják, hogy napjainkban az idő milyen fontos és értékes tényező, valóban expressz módon, 72 órán belül szállítanak házhoz. És nem utolsó sorban a biztonságot is elég sok módon garantálják, például saját szerviz garanciával, a 14 napos visszaküldés lehetőségével, vagy azzal, hogy az ügyfélszolgálaton örömmel állnak rendelkezésedre, ha kérdeznél.

Nyilván nem is véletlen, hogy igazán pozitív visszajelzések vannak az oldalon, minden vásárló rendkívül elégedett. Sőt, az Árukereső “megbízható bolt” minősítését is joggal zsebelték be, ami szintén a vásárlók bizalmát bizonyítja!

Nagyon örülök, hogy elküldték nekem a Háztartási készülékek, kiegészítők webshop termékei az Expresszboltban már 390 Ft-tól oldalt, aztán innen kiindulva az egész ExpresszBoltot felfedezhettem, és boldog vásárlóvá válhattam.

Jön a tavasz, jönnek a kerti berendezések, és talán mondanom sem kell, honnan fogok rendelni!