Blogon ajánlották a jó hőszivattyú szerelőt

Szeretek blogokat olvasgatni, mert úgy gondolom, hogy nagyjából rá lehet jönni valakinek az írásstílusából arra, hogy milyen ember is valójában. Még ha nem is lehet teljesen megítélni, azért kaphatunk egy nagyjábóli képet róla. Ráadásul sok hasznos tippet is lehet ezeken a blogokon olvasni, ezt személyes tapasztalatból mondom. Ugyanis nem olyan rég így bukkantunk rá arra az infóra, ami végül megmutatta nekünk, hogy ki a megfelelő hőszivattyú szerelő. Erre a klimaglobal.hu oldalán bukkantunk rá, ugyanis ők ilyen termékek forgalmazásával foglalkoznak már 15 éve. Egy egyéni vállalkozásból nőtte ki magát ez az egész azzá, amit ma láthatunk.

Olvastuk a férjemmel, hogy több településen is végeznek hőszivattyú beszerelést, és szerencsére a mi lakhelyünk is közötte volt. A leírásban olyan részletek voltak megtalálhatóak, amik alapján kizártam annak az esélyét, hogy esetleg ennél a vállalatnál amatőrök dolgoznak. Mivel a fővárosban élünk, így értelemszerűen azt a részt olvastuk el tüzetesebben, ahol arról írtak, hogy s mint történik mindez. Egy Panasonic Aquarea nevezetű eszközt szerelnek be, aminek a teljesítménye 16 kW. Ez a hőszivattyú – 15 fokig látja el egy háromemeletes ház befűtését, ráadásul anélkül, hogy szüksége lenne rásegítésre. Ez már önmagában is nagyon szép teljesítmény, ráadásul nekünk nagyon jól is jött, ugyanis a pincehelyiséggel együtt három szint befűtésére lenne szükségünk. Ezzel mindeddig voltak problémáink, de reméltük, hogy az új hőszivattyúval minden gondunk meg tud oldódni majd.

A vállalattal és az általuk nyújtott szolgáltatással is teljes mértékben meg voltam elégedve én is és a férjem is. Korrekt áron, jó színvonalon dolgoznak, összefoglalva tehát azt kapjuk cserébe a pénzünkért, amit el is lehet várni. Ha valaki gondolkodna esetleg, hogy igénybe vegye a klimaglobal.hu szolgáltatását, csak ajánlani tudom, mert biztos, hogy nem fog benne csalódni.