Bloggal a nyerőgépek körül

Csomó blogot szoktam olvasgatni mióta új munkahelyem van erdészként, és sok időt kell egyedül töltenem a semmi közepén, csak a mobilnetemre hagyatkozva.

Ilyenkor az olvasás az egyetlen dolog, ami le tud kötni, de hála ennek a hobbimnak, úgy néz ki, sikerült találnom valami más elfoglaltságot is: egy online nyerőgépes játékokkal foglalkozó blognak hála megismerkedtem ezzel a szórakozással.

A blog, amit olvastam, nagyon érdekes tematikára épült fel, ugyanis az egyetlen téma, ami összefogta a cikkeket, azok a különböző nyerőgépeknek a stílusa volt.

Mint kiderült, van egy onlinenyerogepesjatek.hu nevű oldal, ahol rengeteg fajta játékot tud az ember elérni.

Megvan minden jó tulajdonsága: lehet ingyen is játszani valamit, néhány próbaköre mindig van az embernek, amit egy teljesen egyszerű regisztráció után magáénak is tudhat.

Ráadásul, ha elfogytak a próbakörök, az első befizetés után még hatalmas bónuszt is kapunk a játékhoz, aminek a segítségével könnyen nagy nyereségekre tehetünk szert!

De a blog nem ezzel foglalkozik, magáról a játékról keveset szól: sokkal inkább a különböző nyerőgépek témáját figyeli meg.

Ezen a honlapon ugyanis szinte minden témában meg lehet próbálni azt a bizonyos 5 darab ugyanolyan karaktert egymás mellé pörgetni, vagy akármilyen más stílusú játékban keresni a hansolóságokat.

Akár Dracula, Guns N’ Roses, Planet of the Apes, vagy egyszerű gyémántkeresős játékok érdekeljenek téged, mindig megtalálod azt, amihez éppen kedved van ezek közt a játékok közt, és ilyen módon mindig tudnak segítséget nyújtani unalmas óráidban.

A blog pedig ezekhez a témákhoz ír mindig történeteket, belinkelve az éppen aktuális online nyerőgépes játékot az onlinenyerogepesjatek.hu-ról, amiből az ihletet merítette – teljesen jó ötlet, és biztos, hogy sose fog kifogyni az író az inspirációból!

Én pedig elég hamar rájöttem, hogy az időmet úgy tudom a legérdekesebben eltölteni munka közben, hogyha nem csak hogy elolvasom ezeket az írásokat, de mindig ki is próbálom a játékot, amiről szó van, ilyen formán azzal is új élményeket szerezhetek, meg ki tudja, akár még némi kiegészítő bevételem is lesz.

Vagy megnyerem a Jackpotot, és többet nem is kell dolgoznom.

Így aztán megcsináltam az ingyenes felhasználómat én is, és kihasználtam a kezdő felhasználóhoz járó bónuszt, és belevágtam a szerencsém keresésébe.

Meg kell hagynom, régen sose vonzottak a szerencsejátékok – még egy lottót se töltöttem ki – de most hirtelen nem tudom felidézni, hogy mik lehettek az indokaim ellene, mert kipróbálva, semmi probléma sincsen velük.

Az embernek tudnia kell, hogy éppen mennyi pénzt akar rááldozni a dologra, de ebben nincsen semmi ördöngősség: a honlapon minden játékhoz le vannak vezetve a nyerési esélyek, és egy kis matematikai tudással (amihez még a segítséget is megadják, mert mindenhol leírják, mi mit jelent), mindenki azonnal tisztában lehet azzal, mit nyerhet és mit veszíthet.

Mivel azonban itt lehetőség van nagyon kis összegekben játszani (egyszer például már játszottam 0,02 Ft-ért, bár az kicsit elveszi az izgalmat is a kockázattal együtt), senki sem tudja elveszteni az összes pénzét, ha nem akarja.

Egyébként meg én amúgy is úgy fogom fel, hogy ez a játék egy befektetés: talán a legfontosabb haszna, hogy nem unatkozok az alatt, amíg csinálom, ez pedig már megéri a befektetett pénzt.

Másrészről, még mindig megnyerhetem akár a főnyereményt is.