Babakocsik forgalmazása mindig jó üzlet

A 30. életévemhez közeledve, bennem is felvetült a családalapítás gondolata. Mérlegeltem, hogy az elhatározás és a végtelen szereteten túl, egy babának mire is van szüksége, mi fér bele egy baba kelengyébe, bútorok és persze babakocsi téren is tájékozódni kell. Ekkor fogalmazódott meg bennem egy kérdés, hogy ma a különböző hordozók, kendők világában, mennyire éri meg babakocsikat forgalmazni. Amikor a piacokra más, alternatív gyerekhordózók is készülnek betörni, milyen újításokkal tud előrukkolni egy babakocsikat forgalmazó cég.

babakocsi.hu

Én is nézelődtem a babakocsi.hu weboldalon, rengeteg terméket és kiegészítőt találtam. Mennyiben változott a babakocsik kereslete az elmúlt években.

Tudom mire gondolsz mondta barátnőm, megjelentek a babahordozó kengurukon kívül a babahordozásra alkalmas kendők is. Mi is tájékozódtunk erről.

Minden évben új babakocsi divat van kialakulóban.

Úgy gondolom ez csak természetes, magától értetődő, máskülönben nem tudnának fennmaradni a piacon a cégek. Nem csak formában lesznek évről évre más kinézetűek a babakocsik. Most a lekerekített modellek hódítanak teret. Színben a pasztel, beige dominál, semmi erős, intenzív szín, vagy az átlagos csak kék és csak rózsaszín babakocsik a gyermek nemétől függően.

Nagyon nagy előrelépésnek gondolom, hogy kezdünk odafigyelni arra, hogy milyen anyagú kocsiban toljuk gyermekeinket. Könnyed vázak alumíniumból készülnek, ez segítség a szülők számra, könnyen összecsukható, és könnyű súlyúak termékek, mely tárolásnál és az autóba helyezésnél nagy előnyt jelent.

 Tudják, hogy a babák bőre- főleg egy újszülötté nagyon érzékeny, igyekszenek olyan termékeket forgalmazni, amik teljesen a babák egészségét szolgálják. A babakocsik belseje pamut, mely után nem lesz allergiás reakciója a babáknak. Természetazonos, kókuszrostból készülnek a mózeskosár kis matracai. Ezt az anyukák szokták a legjobban értékelni, akik a kisbabájuk testi fejlődését és nyugtató, pihentető álmáért tennének. A kocsik külső rétege vízlepergető, valamint legtöbb babakocsi ezüst ionnal kezelt, mely antibakteriális hatást biztosít. Kocsifajták alig tartalmaznak műanyagot, törekszenek arra, hogy bőr váltsa fel a rideg műanyag felület, mint a lábtartó résznél, vagy a fogantyúknál, kosaraknál és táskáknál.

Az olyan anyukák mint én is nagyon kedvelik, azokat az ajánlatokat, melyekben több részes babakocsik vannak. Szeretjük azt, hogy a baba újszülött korától egészen a 3-5 éves korukig megoldódik a babakocsi kérdés. Én egy remek cégtől rendeltem, ahol lehetőség volt  teljes felszerelést rendelni, ők is úgy gondolkodnak ahogy egy mindenre felkészült anyuka. A csomag része ebben az esetben olyan mózeskosár, mely a legkényelmesebb a csecsemők számára, míg megszokják a kinti világot. A csomag része egy hordozó is, ez azért fontos, mert a közlekedés szabályzatban is benne van, hogy már a babákat is bekötve, hordózóban lehet autóban szállítani.

Egy plusz információ a játszóteres anyukáktól, hogy remek ringató ez a hordozó, ha letesszük a földre, a babát álomba lehet ringatni. A következő életkorba lépve a sport funkciót lehet használni, amikor már egy stabilan ül a baba. Az utolsó két opcióhoz biztonsági öv is tartozik.

babakocsi.hu oldalon lehet  rendelni ilyen szuper termékeket. Melyet nyugodt szívvel tudok ajánlani.

Minden termékük és színválasztékuk megtalálható a honlapukon, ajánlással, termékleírással, segítve ezzel a szülőket a döntésük meghozatalában- de akinek kedve van és személyesen szeretné megnézni és kipróbálni a babakocsikat, az megteheti az üzletben nyitvatartási időben is-. A cég kollégái mindenben állnak a kedves vevők rendelkezésére, és szaktudásuk szerint segítséggel, tanáccsal is tudnak szolgálni.

Ami nagyon fontos, hogy garanciát biztosítanak a babakocsikra.

Mindenképpen vállnak felelősséget az általuk forgalmazott termékekre, termékgaranciát biztosítanak, valamit kis szerviz is a vevőik rendelkezésére áll.

Nem csak babakocsikat forgalmaznak a babakocsi.hu-n, egyéb más terméketek lehet megtalálni az oldalukon, kiegészítők terén is nagyon nagy a választék náluk.

Forgalmaznak még plusz kiegészítőket a babakocsikhoz, mint például pohártartók, bundás lábtakarók, fogóhoz kesztyűt, napellenzőt, esővédőt, és nagyon hideg napokra bundazsákot.

Rendkívül sikeres cég révén , szerintem, ha ilyen innovatív a cég mindenképpen fejlődni, nőni szeretne. Mindig újabb, jó minőségű babakocsikat forgalmazni vásárlóik megelégedése érdekében. Tartani a gyors kiszolgálást, és a kellemes munkahelyi légkört, hogy ha betér hozzájuk személyesen egy vásárló jó szívvel gondoljon vissza a babakocsi vásárlására.
Én maximálisan meg vagyok velük elégedve, valószínűleg még foguk tőlük rendelni, mivel a rendelésem akkor érkezett meg, amikorra ígérték, teljesen olyan  minőségben és kinézetben, ahogyan az a honlapukon fel van tüntetve.