A tökéletes születésnapi ajándék

Az ajándékozás és meglepetés okozás sosem volt számomra probléma. A feleségemnek is és a gyerekeimnek is mindig a legjobb ajándékkal készülök, legyen szó karácsonyról, születésnapról, vagy bármilyen alkalomról.

Jelenleg a kedves nejem születésnapja a projekt. Idén egy utazást terveztem a hegyekbe, ahol az egész család együtt ünnepelhetné a születésnapot, azonban általában nem elégszem meg ennyivel. Természetesen neki ez is meglepetés, de szeretek valamit becsomagolva is átadni.

Ha jól érzékeltem az enyhe célzásokból, idén Vivi egy új csizmára vágyik, amit még így a tél végén és tavasszal is használhat.

női csizma

Mint mindig, most is nagy lelkesedéssel vágtam bele a válogatásba, de egy kis idő után lelombozódtam. Rá kellett jönnöm, hogy nem értek a női csizmákhoz, sőt, azt sem tudom hol kezdjem a keresést. Szerencsére egy kedves kolléganőm a segítségemre sietett, és küldött egy linket, ahol szerinte tuti a siker.

Így jutottam el a cipomarket.hu-ra. Sosem válogattam még női csizmák között, így azt hittem nem fogom magam túl komfortosan érezni, de tévedtem. Az oldal nagyon felhasználóbarát volt, és eléggé leegyszerűsítette a dolgomat. Két kattintással eljutottam arra a felületre, ahol rengeteg női csizma volt elérhető.

Félsiker, már csak választanom kell.

Ez az a rész, ami nálam alapból sokáig tart, akkor is, ha magamnak veszek cipőt. Mivel női csizmát még sosem vettem, így muszáj volt puskáznom kicsit. Tudtam, hogy a feleségemnek volt egy kedvenc csizmája néhány éve, amit már nem használ, de a padláson megvan. Előkerestem, és ellenőriztem a márkáját, gondoltam, ha ugyanolyat veszek, biztosan nem lövök mellé.

Szerencsére több ilyen márkájú terméket is találtam az oldalon, hiszen a webshopban több, mint 30 gyártó kínálatából válogathatunk.

Mivel még így is bőven volt találat, sarokmagasság alapján is szűkítettem. Így megtaláltam a tökéletesnek tűnő választást, ami még színben is illik a feleségem cipő portfóliójába.

Hihetetlen, hogy milyen mázlim van, de a választott cipőre épp 40 százalékos akciót kínált a webáruház.

Nem is gondolkoztam tovább, kosárba tettem a csizmát, és elindítottam a rendelési folyamatot. Általában ezt nem csinálom csak így, fejvesztve. Mindig alaposan utánanézek egy cégnek, ha nem ismerem, és vásárolok tőlük. Erre most azért nem volt szükségem, mert a kolléganőm minden részletet elmondott a webshopról, így maximális bizalommal kezdtem bele a vásárlásba.

Szóval elindítottam a rendelési folyamatot, kitöltöttem az adatokat, szállítási módot választottam, és fizettem. Az egész procedúra simán ment, és ez nagyon pozitív egy webshop esetén.

Miközben teltek a napok és vártam a futárt, vissza-visszalátogattam az oldalra, és végül feliratkoztam a hírlevélre is, hogy egyéni kedvezményeket kapjak, és minden akcióról azonnal értesüljek. Azt hiszem, magamnak is rendelek innen valamit!