A selfie box tette igazán felejthetetlenné a céges bulit

Még augusztusban egy olyan szuper céges bulin vehettem részt, mint amilyenen azelőtt soha! A főnököm egy elég nyitott és laza személyiség, így elég sok közös programot szervez a munkatársaknak, mondhatni szinte már barátokként kezel minket. Azért pedig, hogy megünnepeljük a cég fennállásának 10. évfordulóját, egy fergeteges céges bulit szervezett, ahova mind a kb. 50 alkalmazottat meghívta. Én alapból imádom a bulikat, de ezeket a céges bulikat különösen szoktam élvezni. Elég vicces az amúgy halál komoly kollégákat pár pohár ital után már jó kedvükben látni.

A főnök ilyenkor egy-egy különleges fellépőt, vagy programot is beszervez, vagy pedig a csodás vacsora mellett még valami extra ajándékkal is kedveskedik. Ezt a jó szokását szerencsére ebben az évben is megtartotta, így hát most a selfie box bérlés volt terítéken. Ebben pedig a Selfiegép csapata segített neki, akik Magyarország első és eredeti selfie box szolgáltatója. Nem volt hát kérdés, hogy őket fogja megbízni a feladattal.

Ha esetleg valakinek nem lenne tiszta, hogy mi is az a selfie gép, vagy selfie box: egy olyan könnyen kezelhető automata, ami egyben tükörreflexes fényképezőgép és fotónyomtató, megtoldva egy stúdióvakuval. Ez azt jelenti, hogy a vendégek maguk tudnak igazán kiváló minőségű fotókat készíteni, amelyeket a fotónyomtató azonnal ki is nyomtat. Így hát az emlékezetes pillanatokról készült képeket zsebre is vághatják, és eltehetik emlékbe. A selfie automata mellé jár még egy fotófal is, valamint egy asztalnyi poénos kiegészítő és paróka azoknak, akik még inkább fel akarják dobni a fotózkodást.

Csupán a gép elé kellett állni, megnyomni az érintőképernyőn egy gombot, és már kész is volt a kép. A fotópapírra még a cég neve és logója is rá volt nyomtatva, nekem ez tette igazán exkluzívvá ezt az egészet. Attól sem kellett tartanunk, hogy a fotóautomata egyszer csak “megtelik”. Korlátlan mennyiségben készíthettük el a fotókat. Annyira népszerű volt a Selfiegép által szolgáltatott fotósarok, hogy a 4 órás bérlési időtartamot a főnök inkább meghosszabbította 6 órára. Bizony, ez egy egész éjszakán át tartó buli volt. Szimpatikus az a rugalmasság, amit nyújtottak, hiszen csak annyiba tellett a meghosszabbítás, hogy a főnököm odament a helyszínen tartózkodó kollégájukhoz, és jelezte felé, hogy még szeretné, ha a fotógép maradna.

A selfie box bérlés maga sem volt egy nagy mutatvány. A főnökünk azt mondta, hogy csak egy emailt kellett nekik írni, amire egy nap múlva már válaszoltak is. Sőt, miután rábólintott az árajánlatukra, még egy minta fotókollázst is küldtek neki a cég logójával, hogy biztosak lehessenek benne, hogy minden az elképzeléseknek megfelelő lesz majd. Ez a fajta körültekintés szerintem manapság már elég ritka. Mivel a buli Budapesten került megrendezésre, még a kiszállás is ingyenes volt.

Az összes fotót és animációt (ez az automata még ilyet is tud!) továbbították a cégnek digitális formában is, így mindenki megcsodálhatta a buli végéhez haladva egyre kótyagosabb fejeket. Én pár képet azok közül, amiket elhoztam a buliról, ki is raktam az íróasztalomra, hogy minden nap eszembe jusson, milyen jó fejek a kollégáim és a főnököm. Ami azt illeti, a nővérem közelgő esküvőjére is lehet, hogy ajánlani fogom a Selfiegépet és a selfie automatájukat. A weboldalukon úgy láttam, hogy a céges bulikon kívül már nem egy esküvőn is részt vettek. Biztos vagyok benne, hogy tetszene a nővéremnek az ötlet. A Selfiegép profizmusára az esküvőkön is lehet számítani!