A motorozáshoz nem árt, ha gumit is szerzel, itt van honnan

Nem olyan régen a sógorom volt nagy bajban, honnan szerezzen új gumikat a motorjára. A vírus következtében tönkrement a forgalmazó, ahonnan eddig beszerezte, így nagy kutatásban volt, hogy újat kerítsen helyette.

Végül a motortire.hu lett a megfelelő választás. Mivel Pesten laknak a nővéremmel, ezért ideális is volt, hiszen el tudta vinni szereltetni is, nem kellett külön szerelőt keresni, vagy saját magának felszerelni (ami ugye amúgy se a legbiztosabb módszer).

Na, de hogy is működik ez a motortire.hu webáruház, a rendelések és a szállítás, és egyáltalán hogy jövök én a képbe? Az áruház működése nagyon egyszerű, mondhatnánk hogy olyan, mint a pofon. Egyszerűen csak beütöd a keresőbe, vagy a kereked paramétereid, vagy pedig a motorod márkáját és típusát (esetleg mind a kettőt) és máris kapsz egy csomó eredményt. Persze, ha szeretsz nézelődni, és nem a gyorsaság híve vagy, akkor lehet nézelődni is a felhozatalban, mert van mit. Nem vagyok egy szakértő, még most sem a témában, de szemem azért nekem is van, szóval itt el lehet tölteni egy fél napot, ha csak úgy ámuldozva keresgélsz, és nem célirányosan.

Én úgy jövök a képbe, hogy a fejembe vettem, hogy hát meg szeretnék tanulni motorozni, meg milyen jó lenne egy saját motor… Nos, nem mondom hogy lebeszéltek róla, de az anyagi helyzetem még nem kimondottan olyan, hogy meg tudja engedni magamnak egy jobb motort. Persze az autó se olcsóbb, de az az elfogadottabb közlekedési eszköz az utakon.

Na, és ha már szó volt a szerelésről meg a gumikról, kerekekről, az oldalnak, vagyis a szerelőknek van egy youtube csatornájuk is, ahol esetleg eligazodhatsz, ha magad szeretnéd felszerelni az újonnan vett motor gumit. Hogyha pedig innen rendelsz, vedd figyelembe azért, hogy a szállítás költsége, pont azért mer nagy és súlyos terméket szállítanak hozzád, 2 ezer forintba “fáj” majd neked. Tekintve, hogy az akármilyen pici csomagot is legjobb esetben egy ezresért hozzák ki (rosszabb esetben ezer ötszáz, kétezerért), szerintem ez egyáltalán nem egy akkora összeg, hogy hasra kelljen esni miatta. A gumi ára mellett meg pláne nem.

Szóval, ha felkeltette az érdeklődésetek a motortire.hu webáruház, ne habozzatok, kattintsatok a linkre, és nézzetek körbe bátran.