A lovagom új bőrtáskája

Még tavaly megismertem egy fiút, akire simán mondhatnám, hogy egy igazi lovag. Hiába vagyunk a 21. században, ő még jár vívni, íjászkodni, és rendszeresen vesz részt beöltözős rendezvényeken. Ezen kívül történelemőrült, és szentül hiszi, hogy minden egyes témába alaposan bele kell ásnod magad. Emlékszem, hogy egyszer csak annyit mondtam, hogy én például szeretek boszorkányos sztorikat olvasni, de még nem tudok róluk mindent. Úgy nézett rám, mint egy földönkívülire. Na, de most nem is ez a lényeg, hanem az, hogy szerzett egy új férfi bőr oldaltáskát.

A héten már harmadjára találkoztunk. Amikor megjelent, láttam, hogy egy új férfi bőr oldaltáska lóg rajta. Büszkén mutogatta is, és mindent elmondott róla, amit tudott. Mivel a találkozónknak ez csak egy rövid témája volt, így nagyjából fél órát beszélgettünk az új táskájáról. Bár ha belegondolunk, egy fiútól azért ez egy kicsit sok. Na mindegy.

Elmondta, hogy éppen a bőrfelhasználás módjait kutatta, amikor szembejött vele a Bagbox webáruháza. Nagyon megörült, mert amúgy is szeretett volna egy új férfi bőr oldaltáskát, de neki nem elég ehhez a kézügyessége. Gyorsan szét is nézett az áruház weboldalán, és amikor kép alapján kinézte magának a legjobban tetsző darabot, akkor annak az egy darabnak nézett jobban utána. Mert fontos az alapos utánajárás ugye… Amikor megbizonyosodott, hogy ez neki való, meg is rendelte a Bagbox áruházából a férfi bőr oldaltáskát. Pár napon belül megérkezett, és amúgy én voltam az első, akinek megmutatta. Most már legalább tudom, hogy milyen fazonú, színű és méretű férfi bőr oldaltáska tetszik neki.