A legjobb mobiltelefon tok, amit webshopon találsz

A minap olyan bénán sikerült letennem a telefont hívás után, hogy amikor nyúltam volna a táskámért, hogy eltegyem a készüléket, az kiesett a kezemből, és egy hatalmasat vágódott az aszfalton. Samsung Galaxy típusú készülékem van, nagyon dizájnos, gyönyörű üvegfelület borítja. Nos, az üvegfelület azonban nem annyira örült a kemény felszínnel való hirtelen találkozásnak. A telefon hátulja szilánkosra tört, a képernyőjén pedig a törés következtében hosszú csíkban futott végig a repedés.

“Ezt jól megcsináltam” – gondoltam magamban. És hát mi lehet az első, amit egy törött telefonnal az ember tenni tud? Gyorsan felhívja a legjobb barátnőjét, kihangosítja a készüléket, hogy a szilánkosra tört mobilt ne kelljen fogni, és elpanaszolja neki a vele történteket.

“Te annyira bolond vagy” – korholt le a barátnőm. “Hányszor mondtam már neked, hogy ez így nem lesz jó, és vegyél rá telefontokot! Neten is rengeteg fajta kapható!” “Mobiltelefon tok webshopból?” – kérdeztem vissza értetlenkedve. “Persze, szerinted én honnan szereztem be az enyémet? Webshopról a legegyszerűbb rendelni! Nézz körül a bestmarkt.hu oldalán, ott tuti találsz olyan telefontokot, ami a te mobiloddal is kompatibilis!” – zárta a beszélgetést ellentmondást nem tűrő hangon a barátnőm.

mobiltelefon tok webshop

Mobiltelefon tok webshopból… ezen elgondolkoztam. De végülis csak felmentem a bestmarkt oldalára körülnézni, hogy lássam, egyáltalán mik a lehetőségeim. Tátva maradt a szám, annyi féle telefontokot találtam a webshopban! Sosem gondoltam volna, hogy ennyire sokfajta választék elérhető interneten is. Ráadásul a webshopon belül nagyon könnyű keresni, így seperc alatt megtaláltam az én mobilomra való tokot, és azzal a lendülettel meg is rendeltem! Velem többször nem szúr ki a sors!