A harmonikus otthoni miliő a tanulást is megkönnyíti

Teljesen kiborulok a sablon szövegektől, de mindenképp egyet kell értenem azzal, hogy az otthon melegének kialakítása a legfontosabb dolog. Mert a lakás az csak egy lakás mindaddig, amíg nem teszünk érte, hogy egy meghitt fészekké formáljuk. Különféle stílusú bútorokkal, megfelelő anyagválasztással és kedves kis dekorációval tehetünk azért, hogy szebbé és otthonosabbá varázsoljuk lakóhelyünket. Akár a házi barkács megoldások is kapóra jöhetnek, ha épp anyagilag nem engedhetjük magunknak a tervezői darabokat és rendelkezünk elegendő szabadidővel.

És akármilyen hihetetlen, de a berendezés és az otthonunk kisugárzása rengeteg dologra kihat – nem csak ránk, felnőttekre, hanem gyermekeink mindennapjaira és hangulatára is. A tanulást is befolyásolhatja az általunk formált otthoni környezet, így mindenképp ezt is tartsuk szem előtt.

Nálunk ez a költözés után derült ki. Az addig imádott iskola előkészítő feladatok megoldása sokkal több időt vett igénybe, mint addig bármikor.

Viszont miután teljesen berendeztük a gyerekszobát ismét minden visszaállt a régi kerékvágásba, szóval nem is vacilláltam az újabb könyvek megrendelésén.

A Szilvia Logopédiát Szabó Szilvia hozta létre, aki az edukáció olyan területein szerzett szakképzést, mint a gyógypedagógia, de mester logopédus is amellett, hogy köznevelési szakértő.

iskola előkészítő feladatok

Az ő általa írt könyveket már gyermekünk 2 éves kora óta rendelem, mivel pompás iskola előkészítő feladatokkal találkoztunk az évek során, másrészt a játékos tanulást ezekkel az édesen illusztrált kiadványokkal nem hatalmas küszködések árán érjük el, hanem egyszerűen.

Mindenki ismeri, hogy gyermekink taníttatása, képzése rengeteg költséggel jár együtt, de ezek a kiadványok elérhető áron házhoz érkeznek. A Szilvia Logopédia weboldalon keresztül bármikor megrendelhetőek és a futárszolgálat pár napon belül kézbesíti számunkra. Azonban ha napjaink hektikusak, úgy a csomagpontos szállítási opciót is választhatjuk.

Továbbá előre összeállított könyvcsomagokat is találhatunk a weboldalon, amiknek együttesen még kedvezőbbek az áraik.

A külföldön felnövő magyar gyermekek szüleinek sem kell aggódnia, vagy megvárnia a haza látogatás időpontját a rendeléssel. Ugyanis 3 szomszédos országba is elérhető a futárszolgálat által a Szilvia Logopédia által nyújtott könyvek.

És hogyan tudjuk megállapítani nekünk és gyermekünknek melyik a legmegfelelőbb választás? A könyvlistánál rákattintva a kiadványokra bővebb leírást kaphatunk arról, hogy melyik készségnek szentelnek főbb figyelmet a feladatok. Melléfogni viszont képtelenség, mivel az iskolaelőkészítés egyik alapkövét tehetjük le azzal, hogy szorgalmasan töltögetjük az iskola előkészítő feladatokat gyermekünkkel.

A tanulásnak nem kell szenvedésből állnia és a szórakoztató könyvek által ezt is megmutathatjuk csemeténknek.

Ha a leírásoknak köszönhetően sem vagyunk biztosak a könyvek szükségességét illetően, úgy a mintafeladatok könnyíthetnek a döntésben. Ezeket szintén az adott könyvek oldalán érjük el.

További fontos információkat pedig a honlapról a megfelelő részre kattintva a blogon érhetünk el.

Amennyiben pedig még további információkra szomjazunk, akkor érdemes az Iránytű felületet is átvizsgálni, mert itt találhatunk alapvetéseket a logopédiával kapcsolatban és gyakorlati példákat.

De ez még mindig nem minden! Ugyanis ingyenes videókat is nézhetünk, amit szintén a weblapon keresztül érhetünk el.

Ha gondosan végigolvassuk a Szilvia Logopédia oldalon fellelhető információkat és megrendeljük valamelyik kiadványt gyermekünknek biztosítjuk azt a hatalmas előnnyel járó képzést, ami az iskolakezdés előtt talán minden gyermek számára szükségszerű lenne.

Válogassunk bátran a kiadványok közül, ami akár már 2 éves kortól segítséget nyújthat a későbbi tanulmányokhoz és megkönnyítheti az iskolai keretek mihamarabbi megszokását.