A figyelmetlenség esete a Penny akciós újsággal, és a találékony feleség

Vásárolni egyszerre lehet áldás és átok, attól függően, hogy ki hogyan áll hozzá. Vannak a megszállott vásárlók, akiknek életeleme a pénzköltés, akik rosszul vannak, ha egy napig nem vehetnek semmit, és amint van egy szabad percük, loholnak is a legközelebbi boltba, plázába. Ezzel szemben ott vagyok én, aki csak akkor vesz meg valamit, ha szüksége van rá, avagy már nem lehet tovább halogatni, mert kezd égetővé válni a hiánya. Persze, meg lehet találni a kettő között a kényes egyensúlyt, de továbbra is úgy gondolom, hogy racionálisan kell szemlélni a dolgokat, és ha valami kedvezményes, akkor inkább azt venni. Ebben lesz mostantól a segítségemre a https://akcioleso.hu/penny-akcios-ujsag oldal, ám ehhez történnie kellett ennek-annak.

Mindig vadászom a különböző akciós újságokra, mivel igyekszem a lehetőségekhez mérten csak annyit költeni, amennyi feltétlenül szükséges, egy fillérrel sem többet. Hozzánk nem szokták bedobni, az ilyen újságokat, mivel a közelben nincsen semmilyen szuper vagy hipermarket, így kénytelen vagyok a belvárosban, munka után vadászni őket. Szerencse, hogy megvannak a jó beszerzőhelyeim, például a házban, ahol a munkahelyem van, rendszerint a lépcsőházban hagyják az újságokat stócba pakolva, és az vihet, akinek csak kedve van. Elég hamar el szokott fogyni, szóval rendszerint csipkedem magam, hogy le tudjak csapni egyre, amit utána hazaviszek, és az alapján tervezhetjük meg a vásárlást.

https://akcioleso.hu/penny-akcios-ujsag

Igen ám, csakhogy a feleségem néha hajlamos figyelmetlen lenni, és legutóbb, amikor Penny akciós újságot vittem haza, már csak a füstjével találkozhattam másnap, mivel nem nézte rajta a dátumot, és azzal gyújtotta be a kandallót. Persze nem voltam dühös, hiszen amennyi akciós újságot már hazahordtam, amellett nem az ő hibája, hogy nem nézte meg a dátumot, nem tudhatta, hogy az az aktuális, csak azért volt bosszantó a dolog, mert a lépcsőházból már elfogyott. Mondtam neki, hogy akkor most majd legfeljebb a boltban figyelünk, hátha kiszúrunk valamit, de tervezni így nem tudunk. Kicsit láttam rajta, hogy szégyelli a dolgot, hiába mondtam neki, hogy semmi baj. Kijelentette, hogy talál megoldást.

Kicsit később, mikor már megvacsoráztunk és leültünk a kanapéra a tévé elé, belemélyedt a telefonjába, mint utólag kiderült, böngészett a neten. Én nem vettem róla tudomást, néztem tovább a filmet ami műsoron volt. Egyszer csak megbökdöste a vállamat, és kérdezte, hogy na, elég jó megoldást talált? Az arcom elé tette a telefonját, én pedig nem hittem a szememnek! Ott volt megnyitva a https://akcioleso.hu/penny-akcios-ujsag oldal, ahol online, lapozható formában meg ehet nézni nem csak a Penny, de az összes üzletlánc aktuális akciós újságját! Nem is gondoltam volna, hogy létezik ilyen, ezért a döbbenettel vegyes öröm lett rajtam úrrá. Gyorsan én is kikerestem a saját telefonomon, lenémítottam a tévét, és onnantól együtt nézegettük, tervezgettük, hogy mit kéne jó áron beszerezni.

Nem mondom, amilyen figyelmetlen tud néha az én kis asszonykám lenni, ugyanolyan találékony is! Nem is gondoltam volna soha, hogy ilyet lehet valahol találni! A https://akcioleso.hu/penny-akcios-ujsag az egyik leghasznosabb oldal, amivel az utóbbi időben találkoztam! Mindamellett, hogy bárhol, bármikor elő tudom venni és megnézni, még a papír alapú újságot se kell többet vadásznom, hazahordanom. Na jó, egyet-kettőt azért néha felmarkolok, hogy legyen mivel begyújtani a kandallót, de ettől függetlenül ezentúl már csak az online verziót fogom használni! Sőt, akinek hasonló gondjai akadnak, azoknak is ajánlani fogom a https://akcioleso.hu/penny-akcios-ujsag oldalt, hiszen bárhol, bármikor hozzáférhető, és minél kevesebb papírt fogyasztunk, annál jobb!